reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc

Tichonek, Aniaa83 i Asienka_r Dziekuje bardzo za mile popoludnie, nie ma to jak wyjs na troche z domu. Czlowiek w czterech scianach glupieje. Zuzia to taka grzeczna tylko poza domem, w domu to z checia z rak by nie zchodzila.

Tichonek mam nadzieje ze to nie ospa, ogladaj Radka, bo jak sie okaze ze ma ospe to bede musiala zuzke obserwowac bacznie. Radek fajny duzy chlopak i wszedzie go pelno. Ty to tez pelna energii i sympatyczna kobitka, a brzuszek przesliczny. Sama ostatnio zauwazylam, ze tesknie za moim okraglym i falujacym od kopniaczkow brzuszkiem.

Asienka_r dzieki za herbatke, i jak sprawuje sie praleczka Anusi?? Moja Zuzia w nocy po karmieniu w 30 minut zasnela z przytulanka, nawet nie musialam jej lulac dlugo, siedzialam obok i sprawdzalam.

Aniaa83 tez swietnie wygladasz, a brzuszek zgrabniutki. Cora tez wieksza i bardziej smiala sie zrobila.

Tichonku cale szczescie ze czerwona plamka zniknela:)
Ania swietne wiesci od rana:)
Lubiczanko to ja z wami zakladam ten biznes...na pogrzeb nawet sie nadaje...jak trza to i na zawolanie zaplacze:-D:-D:-D:rofl2:
FAjnie ze rodzinka bileciki kupuje:):tak:

Szym zjadl obiad o 12 juuuupiiii!!!!!!!!
wciagnal kopiec ziemniakow i duuzego golabka:)
teraz spi...
a ja musze lepek umyc bo na spacer chce z nim wyjsc ,bo od dwoch dni siedzimy w domu ,przez jego temperature,ale skoro dzis nie ma to na krotki spacer idziemy.

hej Wam!

witam nowe foremki!widzę nasze grono z dnia na dzień się powiększa:happy:
I moje dziecię usnęło wiec jestem:-p:happy:

Rozmarzyłąm sie jak nic, te mazurskie jedzenie , klimaty, natura ehh niech ta wiosna tu przychodzi to bede tu dkrywac ponownie uroki zielonej wyspy:)
ja tam nie widzę przeszkód żeby się kiedyś wybrać na mazury,tudzież suwalszczyzne;-) Wynająć domek nad jeziorem i pobiwakować.Bo u nas jest pięknie,nie ma co ściemniać;-):-D:-D

kasiuleczka25
-mam nadzieje ze to nie od kręgosłupa.Niedobrze ze nic na to nie pomaga.Choć w sumie piszesz ze na krotka metę jednak coś działa...Oby szybko przeszło cokolwiek jest tego przyczyna :tak:Fajnie ze małżonek jednak dłużej będzie w domu;-)

Aniaa,Lubiczanka to i ja do klubu płaczek:sorry:Się byle pierdołą wzruszam:zawstydzona/y:

się podpisuje:zawstydzona/y:;-)

Ta plamka pewnie od uderzenia:tak:Git ze zniknęła;-)

Margaritta
-co tam za doliny Cie dopadły,he?Czy może masz problemy z wdrożeniem się jak ja...:zawstydzona/y:;-)

lubiczanka
-fajnie ze rodzinka się stawi w tak licznym gronie;-):tak::happy:
ewelcia-bo Szym twardy jest.Byle wirus go nie złamie:happy::-D

Ide zajrzec do Wikty.Na pewno trza przykryć;-)
Miłego dnia!

ps.już nie marudzę na allegro.Wszystkie transakcje dokonane;-):-D

Witam
Kurcze przez te ferie to się rozleniwiam :cool:
Witam nowe mamuśki.

Lubiczanko Marta dzięki za odwiedzinki :-)
Lubiczanko ja to się trochę cieszę,że półka się do auta nie zmieściła :-p:-D zobaczę was jeszcze raz w sobotkę :-):-)

Kamcia ehhh aż sobie jeszcze raz przeczytam jak i ty przeczytasz,super klimaty w książce :tak: ale serial już nie taki był,zresztą zazwyczaj ekranizacja książki jest dużo gorsza :tak:

Tichonku fajno,że plamka już zniknęła :-)

Margaret no co ty? Pęd proszę znaleźc i częściej zaglądac :confused2:
dziewczyny zdrowe?

Ewelcia turboszymomen pokonał gorączkę :-):-)

Widziałam na grupach,że didi pyta o zlot,trzeba tam zajrzec dziewuszki ;-);-)

AsienkoM a praleczka super się sprawuje:-D:-D:-D:-D, świeci się, kręci, Ania zadowolona, co chwilę pralkę nastawia:-):-):-). Fajnie, że misio się sprawdza, będziesz miała więcej wolnego

dziekuje wszystkim za slowa otuchy..Kamcia i Didi chetnie was poznam w realu ale dajcie mi jeszcze chwilke na dojcie do siebie bo i tak becze co jakis czas...

Witam mamusie

kamcia moj M wpadl do domu i mowi, ze dzwonilas do mnie, bo zabral moj tel na dzien dzisiejszy,dopiero wieczorem go odzyskam. Co tam?

Dzis juz piatek i musze powiedziec, ze ten tydzien jakos mi tak szybko zlecial. Zmykam, bo dzis troche busy busy. Teraz pora za obiad sie wziasc,a mam zaplanowany gulasz wolowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry