reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko-no pewnie, ze nie zakumalam:tak:, ale w sumie nie ma to jak sie wychlostac w friday night!:-D:-D:-D:-p

tichonek-masz racje, krotko chlopa trzymaj, bo sie rozpusci jak dziadowski bicz;-)

reklama
anineczko-no pewnie, ze nie zakumalam:tak:, ale w sumie nie ma to jak sie wychlostac w friday night!:-D:-D:-D:-p

tichonek-masz racje, krotko chlopa trzymaj, bo sie rozpusci jak dziadowski bicz;-)
No tak,friday night to i bicz się należy,że też ja o tym nie wiedziałam :-D:-D

Tichonku oby P przyszedł do domku,a nie przyczłapał :-D

Kamcia ty pozytywistko nasza,a kto dziś ryczał nad cebulą?:-D
I wrócę kiedyś do Galway! A co! Toż to moje miasto jest, za 2 miesiące będę świętowac 7 rok w Irlandii i nigdy nie zapomnę,że moja przygoda na Zielonej Wyspie zaczęła się od Galway.
I co jak co,ale tam mam najwięcej przyjaciół :tak:
Udanej imprezki jutro ;-)

P.S gotowanie nie dla mnie,to nie mój cel.Mogę wypolerowac każdą powierzchnię,ale nie zmuszaj mnie do gotowania,a już na pewno nie do pieczenia ciast :szok:

siemano

Anineczko .. wroc na Galwayskie ziemie to i piec ciasta zaczniesz..hihihi...i sadzonki pomidorkow bedziesz dostawac od didi..hihihi.. a co..

bo mi wlasnie wychodza ju w doniczce na oknie i bede miala ich duuuzo no i poziomecki tez wychodza i tez duo bede miala wiec bede miasiala sie pozbyc troszke krzaczkow.hihihi

ok..lece kudly suszyc... i pranie poukladac...wrrr nie lubie ukladac

Ja tak na sekunde, tez uzywam tego syropu plus herbal elixir z miodem manuka, Amanda jak narazie nie choruje, ostatnio na katarze sie tylko skonczylo :-) Healthstore odwiedzam regularnie. Wczesniej kupowalam tam tylko rodzynki w roznych polewach, ale misia zainspirowala tymi specyfikami w tym sklepie :-)

Hej.Dziś mój mąż w domku:-)poszedl akurat do sklepu po swieże bułeczki:tak:.Ciekawa jestem jak dzis bedzie pogoda,narazie niebo zachmurzone.Dzis bede miala w pokoju mały bałagan,szafa bedzie rozwalana zeby bylo miejsce na łóżeczko dla naszej niunki.:-)a w tygodniu bedzie stawiana nowa na innej ścianie.Więc napewno dzionek szybko minie,bedzie trzeba jeszcze kącik pomalowac.Miłego Dnia.

Dzien dobry

Moj ma wolny weekend i co i pogoda fatalna :wściekła/y:
Odnosnie syropkow i inny specyfikow to ja swojej nic nie podaje i odpukac nie choruje mi wcale,jak jej za cieplo to sie rozbierze do bodow i gania bez skarpet :tak:

Gliwa wiedze ze u Ciebie tez ciezki dzien sie zapowiada :tak:
My bedziemy sie przenosic do drugiej sypilani wiec tez bedzie maly balagan

Tichonek jak tam Twoj mezulek po wczorajszym wyjsciu,glowa go nie boli :-)

Kamcia udanej imprezy zycze :-)

Uciekam jedziemy na male zakupy a pozniej do pracy rodacy :-D

Milego dnia :-)

Hello
Olivier już w szkole ja sobie capucinko walnęłam i teraz zbieram sie do sprzątania i kucharzenia:))
Miłego dnia, a mój to napewno będzie nietylko dzień ale i noc na baletach:))
Andzia i Frog pogońcie mężów i widze was w pubie dziś!!!:)

reklama
Bry:-)
Mąż ściągnął do domu około 2:00:sorry2:ale o własnych siłach i jeszcze pieszką więc nie było z nim tak źle:-DRano skoczył nam nawet po świeże bułeczki a teraz odsypia bo zanim się położyliśmy to około 2:30 było a Radek o 8:00 już wstał:baffled:No a za kółko ma swiąść więc musi być bardziej rześki niż jest teraz:-D

normalnie w którym ja wieku żyję,że nie wiem o czymś takim? To znaczy wiem,że istnieje w Turcji np,ale nie w Irlandii :szok::-D:-D
W Turcji to jest zupełnie inna historia:-DTo jest bania ruska:tak:W Polsce,na Suwalszczyźnie też bywają:tak: Bania, czyli coś dla ducha i ciała
A tutaj chłopaki mają zupełnie prywatną:tak:P pracuje z samymi Łotyszami i jeden jest taki fascynat bani i sam zrobił na terenie ich zakładu pracy:tak:Za swoje pieniążki,sam ją postawił,piec kupił,witki z Łotwy sprowadza:tak:No i czasem chłopaków zaprasza do swej bani:-D
Kamcia udanej dżamprezy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry