Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak,friday night to i bicz się należy,że też ja o tym nie wiedziałamanineczko-no pewnie, ze nie zakumalam, ale w sumie nie ma to jak sie wychlostac w friday night!
tichonek-masz racje, krotko chlopa trzymaj, bo sie rozpusci jak dziadowski bicz;-)

.Ciekawa jestem jak dzis bedzie pogoda,narazie niebo zachmurzone.Dzis bede miala w pokoju mały bałagan,szafa bedzie rozwalana zeby bylo miejsce na łóżeczko dla naszej niunki.:-)a w tygodniu bedzie stawiana nowa na innej ścianie.Więc napewno dzionek szybko minie,bedzie trzeba jeszcze kącik pomalowac.Miłego Dnia.

ale o własnych siłach i jeszcze pieszką więc nie było z nim tak źle
Rano skoczył nam nawet po świeże bułeczki a teraz odsypia bo zanim się położyliśmy to około 2:30 było a Radek o 8:00 już wstał
No a za kółko ma swiąść więc musi być bardziej rześki niż jest teraz
W Turcji to jest zupełnie inna historianormalnie w którym ja wieku żyję,że nie wiem o czymś takim? To znaczy wiem,że istnieje w Turcji np,ale nie w Irlandii![]()
To jest bania ruska
W Polsce,na Suwalszczyźnie też bywają
Bania, czyli coś dla ducha i ciała
P pracuje z samymi Łotyszami i jeden jest taki fascynat bani i sam zrobił na terenie ich zakładu pracy
Za swoje pieniążki,sam ją postawił,piec kupił,witki z Łotwy sprowadza
No i czasem chłopaków zaprasza do swej bani