reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

A od kiedy można podawac dziecku tran i naprawde jest on dobry dla maluszka?
Bo może sama zaczne dawać go małej bo wiadomo zima idzie i może coś złapać.

reklama
anineczka dzieki;-) A ,ze się cieszysz to wierze:tak: Ja tez za kazdym razem kiedy M miał przyjechać bylam przeszczęśliwa.Na szczęscie nie muszę juz tęsknic...Ok.Nie wnikam w "to coś waznego":cool2::-D zalatwiaj i wracaj.
Coś cichutko tu ostatnio:confused:

Magdalena, a w jakie dni masz wolne?? Mozemy sie jakos dopasować, Didi moze razem z Larcią pojedziecie, Ty znasz droge, ona ma autko :-)
Pasuje wam wtorek czy raczej sroda, tak około 14
W Polsce snieg pada :-)

Salome ja pisałam,że wróce.Zresztą mój mąż cały czas tam jest ;-)
I nic do końca nie zamykaliśmy (karty medyczne,zasiłki,konta,rachunki itp.)

Kiedy wróce,niewiem to zależy od kilku rzeczy :tak:

Margaritta no powiem Ci,że podziwiam Cię za tą rozłąke :tak:
Jak wróce to sie umówimy na kawke ;-)

ojjjjjjjjjjj 14 to odpada. Amanda o 14 spi az do 16 i to tylko w domu. Wiec to musi byc maxymalnie 11-12, zebym zdazyla wrocic do domu :( niestety jeszcze jestem uwiazana ta drzemka. Z checia zabiore didi, jesli ona wie gdzie to jest. Ja bym chyba pobladzila. Do oranmore dojade, ale co dalej, tu problem. Ok ide ogladac wyniki x factor :-)

Magdalena, a w jakie dni masz wolne?? Mozemy sie jakos dopasować, Didi moze razem z Larcią pojedziecie, Ty znasz droge, ona ma autko :-)
Pasuje wam wtorek czy raczej sroda, tak około 14
W Polsce snieg pada :-)

moze byc wtorek i nawet godz . 14 ..wtedy nawet Piotrek mnie zawiezie..a wrocic moge z Larcia jesli zgodzi sie i jesli jej pasuej taki dzien i godzina

nie ma problemu, ale mi wlasnie nie pasuje ta godzina. to jest zbyt pozno z moja niunia:( tak jak napisalam wyzej od rana do max 12. Bo po 1 musze sie juz zwijac do domu.

reklama
Do góry