reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
nie czytam,tylko po łebkach:baffled:

ja z kuchni nie wychodze:no:

ewelcia śasiadka dzisiaj milutka i nawet prezent dla Damiana kupila:tak: i czy to mądra baba:confused:

Ja dzis mam sie lepiej.Ja ogolnie migrenowiec jestem a po urodzeniu dzieci pogorszyo mi sie a zwlaszcza jak pogoda taka to tragedia u mnie.

Dzis kupilam dziewczynkom nowe foteliki.Ciesze sie bo pojechalam do sklepu u nas i babbka mowi ze jeden kosztuje 145 a pojechlam do Limeriku tam promocja na te foteliki za90 euro!Ale sie ucieszylam bo w koncu wszystko podwojnie musze kupowac wiec wydatki mam i zoszczedzilam.;-)

Tak zaciazacie i wam zadroszcze ze jeszcze mozecie planowac..Ja bym bardzo jeszcze chciala jedno dziecko ale ja po dwoch cc wiec ..Oczywiscie mozna teraz ale moj lekarz mi odradzil..Wiec 3 mi wystarczy ech...ale moglabym oj moglabym....ech.

No i mój dzień off minał zmęczona jestem, plecy mnie bolą już leże w łóżeczku. Wypieki wyszły pyszniusie, trwaka skoszona, chata posprzątana więc luz:))
Dobrego wieczoru..

hejka:-)
U nas dzis busy dzien,wybylismy na miasto na male zakupki mlodemu jakies adidaski zakupic bo wyrosl a dopiero mu kupowalam ale tak to jest z dziecmi;-)Wogole wypad z dziecmi to masakra jakas, nic poogladac nie mozna bo tylko za nimi trzeba bylo patrzec,Nataniel jakby mial motorek w tylku pomiedzy regalami zapinkalal i nijak go zatrzymac-istny koszmar :wściekła/y:a namachalam sie przytym jakbym maraton przebiegla:-D:-Dpo powrocie wszyscy umordowani zasneli nawet J :baffled:mam tylko nadzieje,ze Natanielowi nic nie bedzie bo jakis taki niewyrazny sie obudzil i do tego poliki czerwon, oby to tylko te nieszczesne zeby.

Ktos tu wspomnial- chyba anineczka, ze drugie dziecko jest inne-swieta racja Norbert zawsze spokojny, za to Nataniel istny zywiol,wszedzie go pelno i jeszcze ten bunt dwulatka:szok:
a trzecie dziecko to chyba jakas mieszanka wybuchowa:-D:-D???
MartaF,Lubiczanko-udanych wypiekow i wszystkich innych pysznosci:blink:
Kamcia-no super, ze sie zdecydowaliscie na drugie :-)
u mnie J by jeszcze chcial coreczke ale ciezko mi sie zdecydowac, moze kiedys w niedlugim czasie kto wie,kto wie:rolleyes2: :-D:-D
gaston- jeszcze wszystko przed Wami, moja znajoma miala 3 cc, "podwiazali" jej jajowody i coooooooooo doczekala sie jeszcze blizniaczek, wiec wszystko sie moze zdazyc;-)
J usypia chlopcow wiec lece zrobic jakiegos drineczka, milego wieczorku :-)

Witam wieczorowa pora:-)
Ja wlasnie objadlam sie kebabem i zaraz pekne.Taka mialam zachcianke i wyslalam meza.Oczywiscie grzecznie spelnil moja prosbe,by zaraz pojechac znowu do pracy.Wiec kolejny samotny wieczor przede mna.
Marcysia przypomnialo mi sie,ze ostatnio pytalas o ksiazki.Ja mam jakies,tylko musze wdrapac sie na strych i dam Ci znac.A co do kolejnej dzidzi,to na kiedy planujesz?:-)

No ladnie jak mówicie ze drugie dziecie jest inne od pierwszego to mnie juz sie odechcialo:-D:-D:-D Bo moja Oliva jako niemowlak to tak jak by dziecka nie bylo w domku 0 placzu,zabki bezbolesnie wyszly, a jak by drugie jeszcze wdalo sie w tatusia to ladne przeboje bym miala:szok::-D

kurka wodna królik mi wskoczyl na kolana jak uslyszal ze cukierka odwijam:szok: chyba tez chce sobie zycie oslodzic:-D

nic poczytam sobie i zaraz w kimono trzeba maszerowac, ehhh i znów nudnawy weekend nas czeka jak bedzie taka pogoda jak dzis:zawstydzona/y:

Marcysia moze i tak tylko ze zdrowie tez wazne:-) Lekarz mi odradzil bo macica troche zle sie zrasta wiec powiedzial ze trojka wystarczy.A jak nie daj boze trafily by mi sie blizniaki jeszcze raz?
Wiec moze lepiej posluchac lekarza:-)
A jak to mozliwe ze po podwiazaniu jajowodow ciaza?? I to blizniacza??? Moze tAk byc???

A jak to mozliwe ze po podwiazaniu jajowodow ciaza?? I to blizniacza??? Moze tAk byc???
no raczej moze jak lekarze cos spartola:tak::-D:-D ale tej mojej znajomej nie jest do smiechu, bo niedosc, ze sytuacja finansowa kiepska to jeszcze dziewczynki chore, ahhh szkoda takich dzieciaczkow tyle sie nacierpia i po szpitalach wyjezdza:-(

Wilwia- plany planami i narazie tak zostanie:sorry2:, ale rzeczy nie sprzedaje bo byc moze sie przydadza ;-)moze jak Natanielek troszku podrosnie bo narazie jest straszny zazdrosnik i lobuziak:dry::baffled:
wlasnie obejrzelismy "THe next three days"suuper film trzymajacy w napieciu;-)
lece do wyrka :tak:

reklama
siemanko..

widze ze tematy kolejnych dzieci..moj P chcialby te jeszcze jedno ale ja jak narazie mowie stop musze odsapnac ale nie mowie ze nie chcialabym jeszcze jednego maluszka..

milego dnia laseczki ..moze pogoda w koncu nam sie poprawi o wczorajszy wieczor byl nawet ladny i sloneczny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry