reklama

Mamy z Irlandii!!

witam!

Nocka przespana...:-)-jak cudownie!Oczka Wikty tez lepiej,choć nie wiem czy jakaś ociupinka chociaż trafia do środka,takie wojny z zakraplaniem.Widocznie jednak tak...

A u nas pięknie.Wiatr ucichł,słonce świeci..Ja i tak sobie dziś daruje wyjście,bo jak Wikta zobaczy piaskownice to na pewno nie odpuści..:blink:

To po jaką cholere, jesli ten teedex taki niebezpieczny sprzedają go bez recepty :crazy:
Jest dużo niebezpiecznych leków..Jak Wilwia pisała-wszystko z rozsądkiem i będzie OK.Po prostu wiele matek przeginało...
Ja zrezygnowałam bo nie wiem do końca co wchodzi w skład tego leku i jak działa..

didi-ale się uśmiałam z tym rowerem:-D:-D:-DDobra jesteś!ha ha ha
wiesienko-zazdraszczam..:tak:-już teraz miłego wypoczynku życzę.Oby Wam tylko wulkan planów nie pokrzyżował..:dry::sorry2:
W Pl to dopiero masakra.Mama już 3dni bez neta..Straszliwa burza ponoć przeszła w niedziele:shocked2:
Eh,się chrzani ta pogoda..Moze rzeczywiście już niewiele nam zostało..;-)
kamcia-i nasz raczej nie przejdzie.Moze jednak nie będzie u Ciebie tak źle..Powodzenia!

idę bo gołąbki mam w planach..;-)

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
Ja sama z dzieciakami,J bardzo wczesnie wyjechal.Mnie tez brakuje auta,jutro juz powinnam je miec ;-)Chalupka posprzatana jeszcze miesko musze wstawic.
I nudy,nudy,nudy....
Ciekawe co u tichonka..

Witam

pogoda była piękna,do czasu :dry:
już leje :angry:

jobla idzie dostac :baffled:

Lubiczanko a gdzieś ty?

ewelcia u mnie po staremu :dry:
czyli nic mi się nie chcę :sorry2:

wczoraj widziałam Obamę w powietrzu nad naszym osiedlem :-D

madbebe cieszę się,że z Wiktorią coraz lepiej :-)

reklama
tak Joanny tez maja imieninki i fajnie sie zlozylo bo jednego dnia mam imieniny z coreczka;-):-):-D
Zuzka zjadla jakbluszko starte z soczkiem z marchwi i poszla w drzemke
musze poprzegladac zdjecia malej i zgrac na karte i wywolac, zawsze sama drukuje nasze zdjecia ale niunka ma tyle zdjec, ze sie nie wyrobie i wiecej na tusz wydam
Gliwa udanej wizyty w szpitalu
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry