reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo....ja kompletnie nie w nastroju do niczego :no: wczoraj z P pojechaliśmy do szpitala do tego kolegi, który miał wypadek...to co tam ujrzałam mnie zdewastowało:-( P zrobił się biały jak ściana i o mało nie zemdlał to był jego przyjaciel :-(:-(:-( piszę był...pół godz temu zadzwonił do mnie P, że przegrał walkę o życie:sad::sad::sad::sad: jutro o 18 w polskim kościele w Galway odbędzie się msza :-( dzisiaj nawet ukazała się notka na stronie Polak w krytycznym stanie ale wtedy jeszcze żył:-(

reklama
asienko-u nas jest pięknie..14stopni,słońce świeci,lekki wiaterek..:cool2:Co z tego jak wyjść nie możemy..:baffled:Niech jej się te oczka najpierw do końca zagoją,bo nie wiem od czego to zapalenie..:dry:

Wiki śpi już ponad 3h.Chyba nadrabia zaległości;-)

Od rana nam drogę i podwórko równają i utwardzają :happy2: Głośno jak licho, dom się trzęsie w posadach normalnie..a Wikta śpi...:blink:

Pauletta współczuję...

U nas też słonecznie,ale wietrznie trochę.
Ale chłopaki poszaleli na placu zabaw,ja schowałam się w miejsce gdzie nie wieje,bo coś czuję,że mnie choróbsko rozbiera.I to tak na poważnie :dry:
Nic to,idę wsunąć drugą porcję gołąbków :blink:

helloł

Ja tam nie wiem- oprócz wiarzyska strasznego nawet ladnie jest :-D

asieńko_r no wiesz...wiesci z Rotundy to mogłam przekazywać,ale teraz juz nie chciałabym wchodzić w parade głównej bohaterce ;-):-D
niemniej jednak..
Tichonek nasz od wczoraj w domku z Matikiem. Ale.. trza sie ogarnąc i dziś połozna miala być i w ogóle lekki chaos - normalka taka raczej po powrocie do domu prawda?
No- ale wsio ok. Matik tylko ma tryb nocny właczony i do 5 rano wlaczy z mamą:sorry2: ale Tichonek mówi, ze go sprowadzi do pionu :-D

Pauletta słów brak- zresztą czym one są w takiej chwili
[*]

madbebe fajnie,ze Wikusi sie polepsza po tych kropelkach. I tez sie zastanawiałam nad tym ile ich wlatuje do oczka - kiedy zakrapiałam Niki- walczyłyśmy ze sobą normlanie:baffled: ale jednak pomogło- soł- cos tam musi wpadać:tak:

no to lete

reklama
:-):-):-)
Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje:-):-)...Łatwo nie było,ale już nic nie pamiętam;-)Jestem mega szczęśliwa:-)Mateuszek dostał 9 pkt.,z łożyskiem żadnego problemu nie było,waga słuszna jak już słyszałyścia i chyba będzie teraz "moje dziecko" bo wzrost po mamusi niewielki 50 cm:-D
Przepraszam,że nie odnoszę się do postów,przeczytałam,ale mam urwanie karabina i teściowie więc nie wypada zbytnio na kompie siedzieć:sorry2:
Przedstawiam osobiście moje trzecie (po jego tacie i braciszku) wielkie szczęście:-)

Załączniki

• SDC14226_800x600.jpg
    SDC14226_800x600.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 84
  • SDC14208_800x600.jpg
    SDC14208_800x600.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 83
  • Zdjęcie019_450x600.jpg
    Zdjęcie019_450x600.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 80

Nowe wątki

reklama