reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Gastone to Ci sie przydarzylo,wspolczuje

Biola zdrowka dla synka

Misia super ze dajesz sobie rade,teraz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej

Tichonek najlepszego dla Mateuszka

Biola ja dzis tez nie wyspana ale nie przez Lenke tylko przez Natalie wstala o 6:szok: jeszcze mam Mame no i J ma na popoludnie do pracy wiec moglam sobie po drzemac ale to nie jest spanie jak co chwile Natalia chciala do mnie.
Zaraz zmykamy na spacerek do polskiego sklepu po zakupy

Milego dnia

reklama
Tichonek-buziak w czółko dla Mateuszka-to już cały miesiąc...jak?gdzie?kiedy?;))))
Aaniu-wiem co czujesz-jak Daniel się budzi po5tej i do nas przydreptuje to ja też już nie pośpię-nawet jak J go"zgarnia"-bo on do mamy chce i już:/
Biola-zdrówka Kacperkowi
Monidan-jak tam pakowanie?
Madbebe-a Twoje samopoczucie?
Misia-no i jak to się mówi-strach ma wielkie oczy:)Jesteś doskonałym przykładem,że jak trzeba to człowiek sobie ze wszystkim poradzi:)
no -obiad już prawie gotowy,czeka tylko na nastawienie...ślinka mi leci,ale nie nastawiam,bo wchłonęłabym wszystko zanim ktokolwiek do domku by wrócił...Ostatnio dopadło mnie takie obżarstwo-tylko kursuję do kuchni szukając przekąsek:(

hey
lubiczanko, no wlasnie chyba musze bagaz dokupic bo raczej male szanse abysmy sie w 20kg zmiescili....
na razie tworze barszcz, ale chyba znow malo buraczany minwyszedl, zobaczymy czy rodzince posmakuje ;-)

gastone i wiadomo juz cos z wizyta u dentysty?

Hmm, ja też robiłam kiedyś frytki z piekarnika, ale nie bardzo się udały, jakieś takie bez wyrazu, a jak Ty robisz???

kroję jak na fryty,smaruję pędzelkiem oliwą,posypuję przyprawą do ziemniaków(frytek)wsadzam do zimnego piekarnika nastawionego na 180st-przykryte,po jakichś35minutkach(gdy zmiękną)odkrywam żeby się zarumieniły:)
Monidan-ach ten barszcz-moi wczoraj zachwyceni:)Uszek zabrakło;)pokombinuj z bagażem-żebyś się nie męczyła z dziećmi i tobołkami:)

Hello widze temat bagaży, więc ja chyba będe musiała dokupić dla mamy i Oliviera bo kosmetyki itp do podręcznego nie za bardzo:/
A do Hiszpani to podręczny wezme dzis kupiłam w BOOTS takie małe pojemniczki 100ml do kremow , szmaponu, itp żeby nie tachać dużych... więc luz

Mam pytanie kupiłam sobie baletki w New look ale za duże są raz je ubrałam i są w idealnym stanie i tak myśle czy moge je zwrócić lub zamienić po kilku dniach:/??

LUBICZANKA,MARCYSIA ja musze iść tylko z jednym zębem,który leczony był kanałowo i coś mnie czasem pobolewa,ja robiłam 4 lata temu wszystkie zęby i jak narazie nie mam problemów oprócz właśnie tego jednego:/

ostatnio padam po pracy i potrzebna mi jest drzemka,powinnam mieć juz wolne.ale tyle roboty ze nie wiadomo za co sie brać:/:/

reklama
kamcia no pewnie tylko paragon musisz miec ;-)
lubiczanko hmm fryty, moje ulubione, ale to bardziej na ziemniaczki pieczone mi podchodzi tyle ze w ksztalcie frytek, koniecznie zdjecie pstryknij zebysmy sie poslinily wszystkie :-)
z bagazem pokombinuje, lecimy razem wiec sie nie stresuje gdy moj simon jest obok :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry