AsienkaM1986
mama Zuzi
Gastone znam ten bol, ze pomimo dbania o zeby one leca. Mam to samo. Mam 25 lat i juz mam koronke na jedynce a teraz jeszcze musze zrobic koronke na dwojce.
Z ta jedynka to mialam przeboje, kiedys mialam leczona i byla martwa, zciemniala wiec zrobilam licowke, licowka po miesiacu spadla, mialam zakladana nowa, a miesiac po slubie zlamal sie tak ze tylko lekko korzonek widac bylo i korona.
teraz lece do Polski i znowu dentysta, musze usunac kilka zebow (przede wszystkim osemki). MASAKRA.
Z ta jedynka to mialam przeboje, kiedys mialam leczona i byla martwa, zciemniala wiec zrobilam licowke, licowka po miesiacu spadla, mialam zakladana nowa, a miesiac po slubie zlamal sie tak ze tylko lekko korzonek widac bylo i korona.
teraz lece do Polski i znowu dentysta, musze usunac kilka zebow (przede wszystkim osemki). MASAKRA.
Nie mialam jak,a on twierdzil,ze nie jest spiacy...wiec ok. Dotrwal jakos do 19 a potem padl w 5 sekund. Takze chyba przestane go klasc spac w dzien. IIII...zjadl 2 talerze zupy i drugie danie-SZZZZOOKKKK!!!
Takze pierwszy dzien zaliczony,zdany! Zobaczymy jak bedzie dzis.
tylko mlody tak sie przyzwyczail na raczkach siedziec ze co rusz chce byc noszony 

i też trza zrobić szlag by to...P ostatnio prawie cały tydzień przesiedział w domu bo pracy nie było a szef mu holidaya nie wypłacił za to bo...HGW dlaczego
wybaczcie że się nie odniosę ale młodą muszę spacyfikować na drzemkę i ogarnąć chatkę bo jakby bomba walnęła