reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hey dziewczynki
lubiczanko a ja wlasnie kupilam buraki ale ostatnio barszczyk mi nie wychodzi jest jakby to umac malo buraczany, mozesz napisac jak ty robisz?

ide bo mam histerie 5 latka

Marcysiu-biedulek się namęczy-i ciągnie się dziadostwo...ale rzeczywiscie oby mu przeszło-no do lotu przynajmniej;)
Monidan-nie mam swojego przepisu-jako żem antytalent zupiany z netu wyszukuję...a jak wychodzi taki jak piszesz-mało buraczany,to dosypuję ciut ze słoiczka instantowego:)

Hej mamcie.

Misia wpolczuje.My ciagle przechodzimy jakies bunty ale Max pomimo swojego buntowniczego charakteru nigdy nie zawiodl nas poza domem.W wieku Alexa byl bardzo glupiutki i bi9egal tak szybko ze nie nadazalam.Nie uciekal,poprostu szedl przed siebie i nie sluchal.Bardzo dobrym rozwiazniem sa szelki i nierozumiem czasem oburzenia innych mam.(glownie polskich niestety) Ja nie uwiazuje dziecka a dbam o jego bezpieczenstwo.Latwoej jest utrzymac w ryzach takie dziecko.Radze ci kup szelki zobaczysz ze pomoga.Troche to bedzie trwalo zanim Alex sie przyzwyczai,bedzie buntowal,wyrywal szarpal.Sprobuj narzie po osiedlu.Ja tak robilam,najpierw kolo domu a potem jak sie przyzwyczail wyszlam do ludzi.Max sie szybciutko nauczyl.A jak juz by wieksy i bardziej ukladny szelki poszly precz.Jesli chodzi o wyjscia razem mysle ze to jedyny sposob.A na bunty musisz sama znalec zloty srodek.Ja wciaz go szukam.....
Powodzenia!

witam, jestem tu nowa :) mam nadzieje,że mi pomożecie. szukam namiarów na klinikę która robi usg 3d-4d w pobliżu Waterfordu. do cork czy dublina troszkę daleko mam...

dziękuje za waszą ogromną pomoc..... widzę,że źle trafiłam ....
u nas w Galway jest ale to tez daleko od Ciebie ..no wujek google na pewno na odpowiedz .. wystarczy wpisac usg przychodnia polska i wyskakuje juz cos z usg 3d..powodzenia

witam
ja wlasnie wrocilam z podpiski i jemy sobie obiadek,pada co chwilke wiec nawet nie wiem czy jakis spacerek z mala zalicze.Oby.
Miska o rajusku dobrze ze mu sie nic nie stalo. Moze faktycznie te szelki to dobry pomysl-moja znjoma tez ostatnio kupila bo jej córka2latka i 6miesiecy uciekla z Dunnes stoora i wybiegla na Eyre Square w Galway a tam ja jakies 3starsze babki chwycily i do gardzisty odprowadzily, garda i ochroniarze szukali malej po calym pasazu.Wiec matka przezyla chwile grozy i teraz do sklepu czy na spacer przy ruchliwej ulicy zabiera szelki.
Marcysia zdrowka dla synka

A ja niedawno wrociłam z wizyty szpitalnej.Ogółem jest dobrze,:-)nadal mam brac zelazo.Krew mi pobrali,mocz oki. serduszko dziecka sprawdzili w porzadku.Mąż mowił o stawianiu sie brzucha(skurcze)w szpitalu,Pani powiedziała ze gdyby były co 10min.nalezy przyjechać do szpitala.Brzuszek mam niewielki,mówiła połozna że po prostu mam taka figure i dlatego.
Aniaa83 to super że macie już PPS Lenki.

Hej.
Dziewczyny z Galway, znacie moze jakies namiary na dobry zlobek dla bobikow? Nie musi byc polskojezyczny, po prostu zlobek, jakikolwiek :-) Jesli cos wiecie prosze o info :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry