reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Barmanko to super ze wycieczka udana.
Śniadanko zjedzone,spije herbatke i ide troche dom ogarnąć.M w pracy,ale dziś mówił ze pozno nie bedzie.
Pogoda- ciepło na dworzu,tylko niebo zachmurzone troche.
Miłego Dzionka.

Vikamcia moja to po angielsku mówi tylko kilka słówek, ale po polsku to jej się buzia nie zamyka, w towarzystwie się wstydzi, ale między swoimi to jak nakręcona:-D:-D:-D, zdania buduje od jakichś trzech tygodni, takie dłuższe, bo wcześniej to tak sobie, sporo mówiła, ale nie aż tak, powtarza wszystko:-p:rofl2::rofl2::rofl2:, strach czasem przy niej coś mówić. Dobrze, że główka przeszła, to może być faktycznie wina pogody
moja też wśród swoich nawija po swojemu oczywiście i jej się buzia nie zamyka..
ale nie zdaniami tylko słówkami .. co chwile jest ze tam, to tam tamto .. i ciągle coś gada :-D jeheh
o tak a mówienie coś przy takim dziecku to się zgadzam.... wszystko powtórzy... yhhh nic nie można powiedzieć :-p

aaniaa
śliczne dziewczynki.. mała jest przesłodka :-)
chrzciliście u pl księdza czy u irlandczyka??

lubiczanko nie martw się nie bedzie źle..
ja zostałam pierwszy raz sama jak mała miała 2 tyg... i przezyłam.. Ty masz jeszcze 2 starszych pomocników :-) więc źle nie bedzie napewno :*

Relacja z pola walki;)
posprzątane,poprane,mała spi:)
Vikamcia-problem w tym,ze nie mam tych pomocników...No chybaze Daniela miałaś na myśli-a szczerze mówiąc sredni z niego pomocnik:/Ale dajemy rade,a jak:)
Barmanka-a może jakieś fotki???
Gliwa-wow...39tydzień

Witam

Lubiczanko widziałam zdjęcia,cudnie na spacerku wyglądacie :-):-)
ja wiem,że ty sobie poradzisz bez J,kto jak kto,ale ty na bank :-p;-)

No młody już w szpitalu.Lux tam ma,pokój jednoosobowy,bajki w Tv,mówi,że prawie jak w hotelu :-D
Został zważony,ciśnienie zmierzone,teraz czeka na jakiś kremik do znieczulenia pod wenflon :tak:
Nie wiem tylko kiedy sam zabieg,mówią,że zaczynają od najmłodszych dzieci :tak:

Lubiczanko juz 39tydz.:-)
Anineczko trzymam kciuki za synusia Twojego.Dzielny chłopak.
Dzionek mija oki.Ania83 była na herbatce z dziewczynkami.Troszke pogadałyśmy.:tak:
Czop mi chyba odchodzi,taka ciągnąca sie wydzielina dzis pojawiła.

Bry:-)
Goście pojechali,ogarnęłam trochę chatę,pranko zrobiłam i się byczę;-)
P dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie i trochę mi smutno,że był urlop,minął i nijak go nie wykorzystaliśmy:-(
Anineczko trzymam kciuki za pacjenta:tak:A kiedy po zabiegu wychodzi do domku?
ViKamcia,Aniaa Lenkę w Polsce chrzciła:tak:
A propos,Aniaa-Lenka jest śliczna,widziałam już fotki na NK,cudne masz córeczki a i Ty świetnie wyglądasz:tak:
Lubiczanko,przypomnij mi...Ty na pewno rodziałaś parę dni temu?;-)Wyglądasz fantastycznie:tak:I masz piękny wózio i rodzinkę i w ogóle:-)
GLIWA:szok:Jeszcze tylko tydzień:szok:Maskara jak to zleciało:szok:No a może i szybciej,skoro czop odchodzi:-)Czekamy,czekamy a Ty to już pwno się nie możesz doczekać:-)

reklama
Sandra mi fuchę zabrała,maluje pokój Matta...a że tylko jeden wałek był i się aż paliła do tego to niech maluje,jak by coś to będzie na nią :-p:-D
Zupę ugotowałam i teraz siedzę,ale zaraz sobie jakieś zajęcie wynajdę :confused2:

Gliwa no to już ciało powoli przygotowuje się do tego ważnego dnia. :tak:

AsieńkoR dziękuję.

Tichonek faktycznie urlop to się Wam trochę nie udał :zawstydzona/y: ale jeszcze sobie odbijecie ;-):tak:
Antek ponoc jutro o 11 ma wypis jak wszystko będzie dobrze :tak:

Do góry