reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Ale zimnica na dworze:szok:Czas rękawiczki wyjąć z czeluści szuflady bo jak pcham wózek to mi strasznie łapy marzną:baffled:
Ja nadal zacherlana i zasmarkana:baffled:Wczoraj na angielski nie poszłam bo mi uszy zatkało,nic bym i tak nie słyszała:-DA nawet jakbym coś usłyszała to nic bym nie odpowiedziała bo głos też straciłam:baffled:
Dziewczynki ja więc odpadam z jutrzejszego mini zlotu,tym bardziej,że Matt od wczoraj też coś kicha jak kot:confused2:Na szczęście na razie innych objawów brak:blink:
Biola chodzi Ci o to,żeby kolaż zrobić?Ja mam zainstalowaną Picasę i tam możesz go zrobić oraz upiększać,przycinać i cudować ze zdjęciami:tak:
Jak chcesz to tu jest link do do ściągnięcia free i po polsku:tak:: PICASA 3.8 download •• POBIERZ ZA DARMO •• do pobrania na Windows.
Margaritta,Tyś powróciła już na cudne,zielone łono irlandzkie?:-D

Ewelcia dawaj tę nową dietę:evil::-)

reklama
Bry

Z wieści co u nas- wczoraj zostałam ciocią:). Moja siostra urodziła córcię Emilkę, 3 kg i 50 cm, śmieje się, że prawie tak jak starsza Jula, tylko Jula była krzykacz za jedzonkiem a Emilka tylko śpi:):) Fakt, druga cesarka, ale grunt, że obie zdrowe

Jutro spotkanko:):). Umawiamy się od razu w tych kawiarniach na górze czy jakoś inaczej

Aniu
dostałaś może maila od dyrektora?

Chodziłam młodą zważyć i zmierzyć, i tak musiałam iść, bo w listopadzie mamy kontrolę z tymi jej nóżkami. Waga 11,6, wzrost 85,5, ale coś chyba źle widziała, mi się wydawało, że więcej:-p

Asienko wiesz poszlabym ale niestety J ma pierwsza zmiane i bedzie kolo 14 dopiero,wiec z dzieciaczkami odpada Natalia nie usiedzi
Na angielski tez chcialam chodzic ale nie mam z kim dzieci zostawic szkoda ze nie ma zajec popoludniu

Hejo!
ania83-nawiedzimy Was jakos w nastepny weekend
asienko-gratulacje!
tichonek-zdrowiejcie

A ja tak sobie mysle, ze moze przelozymy te nasze spotkanko, tak aby ania i tichonek byly:tak: Co myslita?

Renni super :-)

Asienko a nie wiesz jak stoi sprawa z przedszkolem?

Dziewczyny co do spotkania to nawet jak przelozycie to ja i tak sie niedostane bo akurat J za tydzien w weekend bedzie mial druga zmiane a z dwojka nie usmiecha mi sie jechac takze jak chcecie

Na razie są tylko zapisy, bo żeby taką grupę otworzyć trzeba mieć jakiś tam stopień Childminder ukończony i ponoć właśnie kogoś takiego nie ma i dlatego grupa na razie nie powstaje. Tak coś Olaf tłumaczył, bo chętnych dla grupy przedszkolnej jest sporo i ponoć miejsce też jest. Jakieś biurokracje stoją na przeszkodzie, także może coś ruszy niedługo.

reklama
Aniaa ale spotkanie w razie przeniesienia i tak raczej w tygodniu:tak:Który dzień w przyszłym lub następnym tygodniu J ma wolny?
Sorki,że tak wyszło z tym spotkankiem,ale dzięki,że o nas pomyślałyście:-)Ja oczywiście jak sie wykaraskam z przeziębienia to jestem chętna na spotkanko:tak:

Do góry