reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanka marsz do lekarza, to nie żarty, zdrówka
Tichonek świetnie, że już data chrztu zaklepana
Asienka_r oby to tylko ząbki
Anineczka zdrówka dla Matta, a Ty jak sie masz, dzidzius jeszcze sie nie śpieszy??
Barmanka widze, że u Was kółeczko z choroba, jak nie ty to synuś, zdrówka
Gliwa fajnie, że wszystkie sprawy pozałatwiane a szczepienie poszło szybko.

A moja Zuzieńka dzisiaj 11 miesięcy kończy, boziu za miesiąc będzie miała roczek, kiedy to zleciało

Niunie moje kochane-pewnie bym i poczłapała...ale z całą mą obstawą podziękuję...z samym Danielkiem i Miką to już nie lada co-a co dopiero z dwójką miałcząco marudzącą"długo jeszcze?"ech
AsieńkoM-ogromniasty buziol Zuzieńce na 11 miesiączków:****
Anineczko-hehe-oby tym razem nie było tak samo;)Nawet nie wiesz jak siedzę jak na szpilkach
Tichonek-no i o!
Pierogi zrobiłam,social zaliczyłam i jeszcze kilka innych miejsc;)))a teraz za porządki trzeba się brać;)

Lubiczanko-nie masz komu starszakow podrzucic? Kurka,to ju nie przelewki,rzeczywiscie. Kombinuj zeby jednak lekarza zaliczyc
Asienko- z mej wiedzy wynika ze taka temperatura u diecka o niczym nie swiadczy. Stan podgoraczkowy to chyba cos kolo 38st,jak nie 38. Dopiero 38.5 sie zbija..

Mi juz troche mija,ale tak mi sie spac chcialo,ze tragedia normalnie. Lenia mam :-o wstyd sie przyznac ;-) Samym mysleniem o przygotowaniach do Świąt sie zmeczylam,ze o przeprowadzce nie wspomnę... :-/

Zdrowka wam wszystkim. Cos niedobrego wisi w powietrzu anyway. Powszechne sa teraz wlasnie te dziwne kaszle :-/ U nas tez grom wie o co kaman,Wika pokasluje raz na jakis czas i tyle. Juz odpuscilam wszystkie syropy bo to nic nie zmienia. Mam dwie diagnozy,ale pewnosci nie mam żadnej co do nich. Okaże sie..

Paaaaa :-) oby was nie zwialo! ;-)

Ostatnia edycja:
A My byliśmy w sklepie z Igorkiem,kurcze wieje i jeszcze nas deszcz złapał.:wściekła/y:Co za pogoda.Pozniej moze przejde sie na solarium wygrzac i opalic:tak: ,jak M by wczesniej wrocił.Zrelaksowac sie.
Lubiczanko zdróweczka,wybierz się lepiej do lekarza.Niech Cie osłucha i jakiś antybiotyk przepisze.
Tichonku to super ze chrzciny macie załatwione.My chrzcimy Igorka po Swietach w Polsce.:-)
Barmanko zdróweczka.
Asienko buziaczek dla Zuzi na 11 miesiecy.Czas leci dzieci rosna.:-)
Dobrego popołudnia.

Tichonek-no i o!będą chrzciny:))))
Madbebe-no właśnie do południa nie mam:(a mój gp ino do 12tej przyjmuje...a znając życie pewnie i by nie mieli miejsca :(((
Gliwa-to kiedy dokładnie lecicie?Fajnie Wam:)a w taką pogodę-ja tylko autem się wynurzam;)

marcysia priva Ci napisałam:tak:
Lubiczanko przypomniało się?:-D
AsieńkoM buziak dla Zuzi:tak:Rok temu o tej porze miałaś jeszcze wielki bęcol:-D
Ja za swoim czasami tęsknię:-DAle takim ciążowym,oczywiście:-DP się mnie parę dni temu pytał czy chciałabym jeszcze jedną dzidzię bo on tak:szok::-)Zaskoczył mnie bo mnie się jeszcze jedno marzy ale myślałam,że P już nie chce:-)No ale do tego jeszcze daleka droga;-)
Ponoc jutro ma byc trochę lepsza pogoda:sorry2:Dobrze by było bo muszę na pocztę się przejśc po CHB,kartki świąteczne kupic,znaczki i takie tam...
Za tydzień u Radka w szkole jest przedstawienie zimowe o 19:10. i trochę mi późno bo o tej godzinie to już Matta kąpię,ale może jakoś z nim dam radę,byleby się nie rozdarł na tym przedstawieniu:baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry