Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiuleczko przymierzam sie ale nie moge ogarnac wszystkiego czasu brakuje ;-)to sesje,w miedzy czasie robie czapusie opaski no i zabieram sie za spodniczki tutu do sesji ale Tichonkowa swiadkiem ze robie bo ostatnio jak byla to sie jej chwalilam i dwie zamowilam u Arlety bo mi na gwalt byly potrzebneelloo
Ania pochwal sie czapulkami:-)
A jak jak szalec to szalec Jczemu dobrze wlasnie zle ze Was nie byloAniaa tańce?To dobrze,że już nas nie było
Matt przespał całą drogę do domu,w domu zjadł kaszkę i od razu odpłynąłP szybko z męskiego wieczoru wrócił i zajął się solenizantką

Aniaa to wesołoo mieliście
bal karnawałowy w sobote w pl przedszkolu Niki będzie mialagada i gada o tym;-) Matma chyba nie poszła zbyt dobrze starszyznie mej
no ale poki nie ma wyników nie gdybajmy;-)
spokojnego popołudnia

To dobrze ze macie takie znajomosci no i dobrze ze auta naprawione moj J tez jak zamawia przez firme czesci to ma do 40 % taniej a ze wszyscy zamawiaja to i on tez zamawia jak komus auto naprawia i sa potrzebne czesciU nas dzionek w miare udany, Zuzia grzeczna, spacerek zaliczyłyśmy.
P wymienił w samochodzie alternator i teraz pojechał rozruszac samochodzik. Trzymam kciuki aby wszystko okazało się ok. Kuzyna zona pracuje w biurze salonu samochodowego i maja też obok sklep z częściami i załatwiła nam zamiennik ze zniżką (bez vat-u) i zamiast ponad 400 za oryginał to zapłaciliśmy tylko 200
Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)

Witajcie :-) prawie 5 mies temu tez zostalam mama, jestem z Dublina. Nie nadrobie niestety wsztystkich postow, ale teraz juz obiecuje byc na biezaco :-). Pozdrawiam wszystkie mamunie i dzieciaczki :-)

Szym ma teraz taki etap, że daje popalić, ale zobaczysz, uspokoi się z czasem - zawsze to jakieś pocieszenie;-)
Ja jakiś czas temu jak chorowaliśmy uzupełniłam apteczkę dzięki tej stronie:
Długo Cię nie będzie w IE?
Chyba jednak nie jest tak źle z Twoją kondycją;-) A jak robisz leczo?
Postaram się już częściej zaglądać
Ty zrób Niki zdjęcia na tym balu i się nam tu pochwal;-) A Martysi matma poszła pewnie na 5- a nie na 5 i stąd to nie najlepiej
Ja na najbliższą, to prawie 2h muszę jechać
Uroki mieszkania w centrum wyspy

Oby teraz z autem nie było już problemów:-)