reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM no chyba raczej ten nowy członek rodziny nam pomógł z tymi kartami,bo w zasadzie to wysyłaliśmy papiery na odnowienie GP card.Do dwóch tygodni mają dojśc do domku.

A właśnie spojrzałam w papiery i 1.03 miałam iśc na smear test :baffled:
trza zadzwonic do przychodni i się umówic.

Gliwa a tak to jeszcze nie jadłam kopytek,dobry pomysł.A te starte ogórki to jako surówka?

Biola a podajesz Nikusiowi jakieś witaminki na codzień.Cebion albo Juvit?

reklama
Biola-nie,no ja tylko tak zazartowałam:sorry:I też polecam witaminki-chociażby w syropku:tak:
Anineczko-o proszę...super,że MC dostaliście:)))Teraz próbuj inne inszości:tak:A ostatnio to było-17;-)Ale spokojna Twoja sliczna główka-do znikniecia kilkadziesieciu kg mi brakuje,al ja walczę juz tylko o 5:)))
Buziak na dobranoc Wam:*

Anineczko tak te starte ogórki jako suróweczka,nam bardzo smakuje.:tak:
Biola oby to nie choroba.
Igorek wykąpany,zjadł mleczko i zaraz lulu.Mama sobie zaraz odpocznie po całym dniu:tak:M jeszcze w pracy.

czesc mamuski
ja ostatnio to chyba zaniedbalam troche bb:zawstydzona/y:, ale chorobowo u nas bylo, juz jest lepiej. W pracy mam taki zapierdziel ze nie wiem jak sie nazywam, niech ten Paddy juz minie swira idzie dostac:wściekła/y:
Asia moja maszeruje do przedszkola na 3h dziennie, na poczatku bylo placzu ale juz jest dobrze, codziennie nowe slowka i pani ja chwali ze super sobie radzi. Nie pozwala oczywiscie zabierac sobie zabawek, ale to dobrze:-D.

Tichonek - Mateo taki przystojniak na tym chrzcie, blogoslawienstwa zycze
Anineczko - ja spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe sle
AsienkaM- zdrowka dla Zuzi
Gliwa- cmok na te 7 mcy;-)dla Igorka
lubiczanko- 20kg mniej :szok: wygladasz jak przecinak juz pewnie co?

Ostatnia edycja:
A nie mówiłam,że to ty będziesz chrzestną,widzicie jak ja wnikliwie i dociekliwie czytam posty,normalnie między wierszami nawet umiem czytac :-D

:-p
pamietam jak Tichonkowa napisala posta ze znalazla juz chrzestna dla Mateuszka i tez zaraz o Margaricie pomyslalam....ktos napisal czy Margaritta (moze Ty?nie pamietam?)ale zaraz chyba Tichonek napisala ze nie...wiec sie nie dopytywalam;-)
Gratki za MC:)
Fajnie ze zakupy udane:)
Aaa no zapraszam,zapraszam...poszydelkujemy razem,...kapce zalozymy..kurka ale fotele bujane by sie przydaly,nie?jeszcze sie nie dorobilam:-D
Jutro ide z mlodym do lekarza na 11...dam znac co powiedzial....ogolnie,to ten katar mnie martwi ze ma zielonkawy i kaszle z przerwami dosc dlugo...
Chyba sama juz bym chciala zeby dal mu antybiotyk i mu przeszlo,bo tak to ja sie mecze z nim w nocy,bo kaszel nie daje mu spac i on sie meczy:-(/
Myslalam dzis nawet czy to nie jakas alergia?

Gliwa narobilas mi ochoty na kopytka....nawet Szym sie dzis pytal czy kopytka robie,jak leniwe robilam;-)

Wisienko dlugo Cie nie bylo!najwazniejsze ze Asia zdrowa...

ewelcia ooo tak,bambosze,,fotele bujane,koty bawiące się kłębkami włóczki,herbatka na stoliku i okularki na nosie...prawdziwe babcie :-D

Chyba Szym nie doleczony po prostu,nie sądzę by alergia...

Wiesieńko Dziękuję ślicznie.No w końcu się pojawiłaś.
Dobrze,że już wychodzicie z chorób.Aaaa no i luzu w pracy życzę,ludzie powariowali ;-)

Ja już ziemniaczki na kopytka ugotowałam i gulasz też już na jutro zrobiłam :tak:

biola niestety nie znam tutejszych kropelek dla takiego maluszka,może sobie zamów w aptece internetowej
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci

A tak z ciekawości,podajecie wit.D maluszkom?

I chyba się odmeldowuję,coby się jeszcze munżem zając :-p

reklama
Hejka pobudka o 4 masakra niewiem za b co jest nikolasowi lozeczko zaczelo go kloc w tylek:(
Anineczko ja podaje wit d do 12miesiaca mam ja podawac.dziekuje za str cosik sie dla malego wybierze;)
No wlaanie tichonku to jak to jest z ta chrzetna matiego ja tez tak kumalam jak ewelcia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry