reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no to wpadam na dłużej o ile młody mi pozwoli.
Jak na razie gada do swojej huśtawki.
Gaduła mały się zrobił,a jak słodko usta w dzióbek ustawia jak gada :rolleyes2:
nic tylko całowac w ten dzióbek.

Ogarnęłam dziś chacinkę,znalazłam w końcu moje piny do kart,które mi przysłali z tydzień temu i je gdzieś posiałam.
M podjechał do Health Office złożyc papier na Jeremka kartę EHIC,z Medical Card dobre wieści bo dostaniemy właśnie MC a nie GP Card.Ale fajowo,nie sądziłam,że je dostaniemy a tutaj taki suprise :rofl2:

W Heatons wyprzedaż ciuchów to skorzystaliśmy trochę,Antek to taki niszczyciel spodni,że aż :baffled:

Jeszcze tylko górę muszę posprzątac bo aż się prosi,ale to wieczorkiem.

Lubiczanko juz -20? Przeca mówię,że znikniesz nam.Już ostatnio jak Cię widziałam,a było -13 to szprycha taka z Ciebie,że fiu fiu.Oby ten strój kąpielowy nie wisiał na Tobie :eek:

AsieńkoM zdróweczka dla Zuzi,współczuję nocki,no ale tak jest jak dziecię chore.

Gliwa mmm kopytka,pychotka.Jutro zrobię,kupiłam kapustę kiszoną i zrobię zasmażaną właśnie z kopytkami i gulaszem...o ludzie już się nie mogę doczekac jutra :szok:

Ewelcia zdróweczka dla Szymcia.
I musimy się spiknąc bo potrzebuję naocznej porady co do szydełkowania.:tak:
Apropo...to cos tam dziergam,ale masakra.Czapki prostej nie mogę zrobic...mało pojętna w tej dziedzinie jestem...ale nie poddaje się,dziś nawet zakupiłam koszyczek na te wełenki,włóczki i szydełka ha ha,a pan w Heatonsie zapomniał to pudełeczko nabic na kasę,tak jak i spodenki dla Jeremka...skapnęłam się dopiero w domu jak kalkulowałam ten rachunek :confused2:

Biola wow,kwiatka sobie młody zrzucił na głowę! auc...no ale faktycznie twardziel z niego.

Kamcia ty to ostatnio przeginasz z postami...taaaakie długie,że ciężko się je czyta :-p:confused2:
Jak Oli?

Tichonku no no przystojniaki na zdjęciach.A Matt w gajerku pierwsza klasa,zresztą Radzio nie odstaje od niego :tak:
dobrze,że imprezka się udała,zresztą jakże by inaczej ;-)

Margaritta no kochana,prezencja taka,że nie pogadasz :-p:tak:
I Greg się widzę na fotce pokazał.
A nie mówiłam,że to ty będziesz chrzestną,widzicie jak ja wnikliwie i dociekliwie czytam posty,normalnie między wierszami nawet umiem czytac :-D

No lecę nie, no chyba,że ktoś wpadnie tutaj pogadac :-p

reklama
Lubiczanko sorry nie zauwazylam go:(ale wielkie dzieki dziewczyny ,przez wasze szybkie posty nie musialam lez do banku:)
A u mnie nikus cos markotny i chyba goraczke ma:(ja sie zastrzele tydz bylo spokoju

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry