reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzionek szybciutko minął,w południe odwiedziła mnie Aniaa kawke spiliśmy:-).Pozniej spacerek zaliczyłam z Igorkiem.
Tichonku piękne foteczki,a Mateuszek ślicznie wyglądał.
AsienkoM zdróweczka dla Zuzi,a jak sie nazywa ten lekarz co u niego byłaś?
Biola oj biedny synuś.
Miłego wieczorku.

reklama
Lubiczanko wow 20kg w 1,5 miesiaca!!!Lepiej napisz co dokladnie jadlas ja tez tak chce!!!To ile ci jeszcze zostalo do celu ?.ehhhhhh moze gdybym se buknela wczasy na Dominikane:laugh2: to bym miala motywacje do cwiczen:laugh2: a tak dupa:confused2:jak narazie od 6dni nie jem slodyczy,ziemniakow, makaronow i chleba.jak narazie 1,7kg na minusie.

Tichonkusuper fotki a kawalerowie jacy przystojni w tych gangach:tak:
Margaritto fiu fiu co za laska!!!:tak:
Asienko M zdrowka dla Zuzi
Asienkor gratki, ja kilka dni temu tez ciociá zostalam mam siostrzenca-dzis malucha widzialam przez neta-slodziak a jaki ruchliwy :-D
Barmanko ano dzieciaczki zaskakujá- dzis kolezanka Olivy przyszla do przedszkola i juz obie byly przeszczesliwe. Teraz obie odliczajá dni do sotkania- bo z jej mamá umowilam sie na kawke.

Ostatnia edycja:
Ano no rosnie mi maly rozbujnik i jak b zupelnie inny od kacpra,kacprr byl i jest b ostrozny we wszystkim a nikus to jak maly szogunek wszedzie.sie doczlapie:)
Lubiczanko 20kg w 1,5m to chyba troche za szybko a ile warzylas przed dieta?
Ja zaczyna jutro kopehanska bo nic z tego nie bedzie,musze wytrwac bo za niecaly m-c lece do pl a ja sie w nic nie mieszcze:(

Dzień dobry:)
Biola-pewnie za szybko,ale nawet jak nie chcę to lecą:baffled:Tzn jestem szczęśliwa,że poleciały,ale może się to skończyć z yo-yo...z tym,że nie zamierzam przestać biegać i liczę,że jak uzyskam wagę to przy niej zostanę...co do wagi początkowej-jak dojdę do celu,to się"pochwalę":sorry:
Kasiuleczko-no właśnie mój wypad do Egiptu mnie zmotywował-więc Dominikana jak najbardziej;-)W dodatku zakupiłam w styczniu za mały strój i już bez problemu w niego wchodzę:rofl2:
Dominika mi srulnęła w pampa,więc mykam zmienić ...Miłego dnia Wam Kobietki!!!!!!!!!!!!

hejooo!!!
Tichonku widze ze imprezka udana...Mateuszek jaki elegancik...Radek tez:-D;-)ze o Matce Chrzestnej nie wspomne;-)

kurde no!
Szym dalej kaszle i gluty zielone leca:baffled:...dzwonilam do przychodni i na jutro wizyta...moze na emergency bym pojechala po 14 jakbym miala z kim:sorry:...no nic mam nadzieje ze do jutra sie nie pogorszy.
Mam juz dosc...co chwile cos lapie...z jednego kaszlu wyjdzie ,dwa dni ok,a za chwile od nowa i tak w kolko:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry