reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
My już po wizycie. Lekarz powiedział, że jakbym poczekała to zapalenie oskrzeli by się zrobiło. Dostała antybiotyk bo lekko jej tam furga w oskrzelach.
Powiedział, że jak na chore dziecko to jest dość radosnym dzieckiem. wszystko ja interesowało, spokojnie lekarz ją osłuchał, obejrzał a ona nic. Więc jak na pierwszą wizyte z badaniem to było super.

Gliwa to lekarz rodzinny, ale bardzo dobry, przeprowadza długi wywiad, długo bada. Sympatyczny.

Ale pogoda piękna a my uziemieni.

Witam się:-)
Nie miałam wcześniej czasu bo musiałam się po tych chrzcinach ogarnąc,posprzątac,pozmywac,poprzekładac to co pozostawało do mniejszych pojemniczków;-)Ale jestem:-)
Najpierw,co pamiętam...
Lubiczanko gratuluję ogromnie:tak:I wcale Ci się nie dziwię,że Ci się już nie chce:sorry:I tak osiągnęłaś już ogromny sukces:-)
AsienkoM zdróweczka dla Zuzi:tak:
GLIWA,Biola buziaki dla Waszych chłopaków z okazji kolejnego miesiączka w ich życiorysie:-)
Asieńko_r gratki!Ale,że ją tak przeciągnęli w Rotundzie?!:szok:Masakra,ja tam nie narzekam na ten szpital;-)
...U nas,jak wiadomo wreszcie mamy w rodzinie kolejne Boże dziecię:-DByło bardzo fajnie:tak:Jestem mega zadowolona z irlandzkiego chrztu i polecam wszystkim wahającym się:-D
Mateusz był grzeczny,pomimo tego,że mu ksiądz z litr wody na głowę wylał:baffled::-DA włosy mu potem jak stały:szok::-D
Wszystko poszło sprawnie,gładko i wesoło;-)
Była Margaritta,Aniaa z rodzinami,za co im bardzo dziękuję:-)I w imieniu Matta za cudne prezenty,jak wczoraj mamie przez telefon o nich opowiadałam to aż mi się głos łamał:zawstydzona/y:Dzieci się wybawiły,dorośli pośmiali,mam nadzieję najedli;-):-D..a teraz mały fotoreportaż z imprezki:-)

Mateusz w gajerku...

SDC16200a_716x600.jpg

Z bratem (również w gajerku:-D)

SDC16211a_796x600.jpg

Chrzest...

SDC16190a_800x600.jpg SDC16192a_800x600.jpg

Jak mój starszy syn "bałamucił" Nikolę w restauracji:-D

SDC16156a_800x600.jpg

I jak mój młodszy syn "bałamucił" Lenkę w domu:-D...A jaki rozczochrany:szok::-D

SDC16194a_800x600.jpg

I na koniec,Mateusz ze swoimi rodzicami chrzestnymi:-)

SDC16148a_800x600.jpg

Dzieki dziewczynki za zyczonka dla nikusia:)
Tichonku zdjecia sa przesuperowe chlopakow masz jak maliny a w gajerkach wygladali bombowo:)
Lubiczanko 20kg bozysz a mi tak ciezko 2 zgubic ale masz silna wole i do tego gotujesz dla rodzinki i sie trzymasz podziwiam;)
Marta uwielbiam sluchac twoja siostre super ma glosik:)
U nas weekend minal super szkoda tylko ze r jest tylko 2 wieczory z nami bo naprawde tak szybko zlatuja a tu juz poniedzialek i trzeba odliczac do kolejnej soboty:)a pozatym nikus sobie zrzucil kwiatka 6kg na glowe ale co tam moj syncio to maly twardziel i nawet nie zaplakal mimo ze rozwil sobie troszke glowke krew sie lala ale i tak nie zaplakal.byl caly wysmarowa.y zimna woda z ziemia a wszystko to stalo sie na lozku a ja lezalam z nim nawet niewiem kiedy i go zlapal teraz to sie smieje z tego bo smiesznie to wygladalo jak on tak lezy pod tym kwiatkiem i w szoku patrzy sie co sie stalo,ale nie zaplakal taki twardziel,no bo jak by to kacperek byl to huuuu cala dzielnica by go slyszala :-)tak by sie darl:)

reklama
Biola-ano zaparę mam...i teraz już tiptopkami muszę dotrwać do końca...ale przyznam,że powolutku zaczynam rozszerzać dietkę-jak przez przeszło półtora mies.nie jadłam białego pieczywka,tak od soboty"kęsam"troszkę;)Ale szkoda,że tylko 2wieczorki masz z mężusiem-dla nas to najlepsza część dnia:sorry:UUUUUUU-i biedny Nikuś-cmok w bolącą główkę:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry