reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka

Staram sie byc z Wami na bierzaco ale do pisania weny brak:zawstydzona/y:Nie moge sie jakos pozbierac po wyjezdzie gosci:dry::sorry2:wkoncu 3 tyg to i czlowiek sie troszke rozleniwil:rofl2:

Lubiczanko-ooooooo znowu przeprowadzka ale do taaaakiej chaty sama bym sie szybciutko przeprowadzila;-)
Tichonku-i jak tam Mateuszek po wielkim dniu? dawaj jakies fotki:tak:
lece do mezowskiego, bo specjalnie dla mnie po winko do sklepu skoczyl :tak: milego wieczorku kobitki:-)

reklama
Witam
wczoraj ległam przed tv i obudziałam sie przy wiadomosciach o wypadku pociągów w pl-masakra...Nie chce mi się wierzyć,że w 21wieku,przy takiej technologii mogą się takie rzeczy wydarzyć....:no:
Barmanka-no w socialu mi tak powiedzieli i tak szefom przekazałam:/Ja też uwielbiam kuchcic:))))
Tichonek-dajesz foty:)Mam nadzieję,że wszystko było super-ba,jeszcze lepiej!
Marcysiu-hehe...ja taka niespokojna dusza-uwielbiam się przeprowadzać:)
Uciekam,bo dziś nasza kolej na jazdę do pl szkoły,więc trzeba się zająć towarzystwem
miłego dnia Wam

Witam.Nasz ranny ptaszek wstał przed 7,zjadł buteleczk i bawił sie zabawkami u Nas w łózku,a krzyczał przy zabawie.:-D:-)Ale przed chwilka przysnął.M poszedł robic śniadanko.Pozniej wybywamy na zakupi na Blanch.Igorek dziś kończy 7miesiecy,jak to zleciało :szok:szybko.:-)
Lubiczanko masakra,same wypadki.Niewienni ludzie gina.:no:
Dobra zmykam.Miłej niedzieli.

Hejka.

Ja dzisiaj ledwo żyję:baffled:. Wczoraj wieczorkiem wpadli sąsiedzi na drineczki i posiedzieli do 1:30. Ale nie to mnie zmęczyło, wieczorem Zuzi sie pogorszyło:-(, Katar taki, że oddychać ciężko. Nasmarowałam ją Vickiem, powiesiłam pieluchę nasączoną karvolem. Potem jeszcze Nurofen dostała ale i tak sie często budziła, w końcu spała z nami ale bardzo się wierciła. Może tak z 3 godziny pospałam z calej nocki. Dzisiaj o 11 mała dostała temperatury i nurofen w ruch poszedł:-(. Teraz jest jakoś lepiej bo katar nie cieknie, nie kaszle i temp. spadła. Jak nocka będzie ciężka to jutro idziemy do lekarza.

Asienka_r no to fajnie, że czapka dobra.
Gliwa buziak dla uśmiechniętego Igorka
Barmanka ja też uwielbiam gotować, a w szczególności jak mam dobry humor

hejka:-)
jaki piekny dzionek dzisiaj,slonko swieci na calego tylko troszke zimny wiatr zawiewa,ale w niczym nie przeszkadza. kaczki dzisiaj zaliczone, bo troszke chlebka sie naskladalo;-):eek: teraz chlopcy rosolek wcinaja i juz zapowiedzieli,ze chca do sasiadow isc. Troszke ciszy bedzie hihi.

AsienkoM-oj biedna Zuzia. Duzo zdrowka dla Niej i oby szybko minelo przeziebienie:tak:.
Gliwa-buziak dla Igorka na 7 mies.:-)
Lubiczanka- ooo ja tez sie lubie przeprowadzac choc na tej chacie juz 2 lata siedzimy i juz mnie nosi- moze pokoje przemebluje, zeby cos sie dzialo:rolleyes2::laugh2::laugh2:

reklama
AsieńkoM-uuu-wielka szkoda,że Zuzi się pogorszyło.Zdrówka życzę!!!
Marcysiu-hehe...no własnie ja tez tak mam-niestety tu zbyt minimalistyczne umeblowanie,więc marne szanse na zmiany...a kluczy to ja się chyba nie doczekam:/
Biola-mężem to się zająć mozna teraz-kiedy dzieci spia:)))))))
Gliwa-no i już nie oglądam wiadomosci,bo znowu się znalazł pretekst do walk politycznych-masakra:wściekła/y:
I ja Wam życzę miłego wieczorku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry