reklama

Mamy z Irlandii!!

Niedziela mineła miło:-)i zakupowo,więc jestem zadowolona.Po drodze zajechaliśmy do Aniaa,troszke posiedzieliśmy.Igorek dziś markotny i krzykliwy,napewno przez zebolki.Dziewczynki dziękuje za buziaczki dla Igorka.
AsienkoM zdróweczka dla Zuzi.
Miłego wieczorku.

reklama
Witam
Miłego dnia Wam:tak:
Młoda od 5tej na pełnych obrotach:/Daniel też...co za czasy...A ja oficialnie zaczynam tydzień z -20kg na koncie....Ale powiem Wam,że coraz mniej mi się chce:( Tzn już mi się chce jeść normalnie np:/no nic to-idę chatkę ogarnąć,bo dziś w biegu,więc dobrze zająć się chatą przed wyjazdem do szkoły:/

Ostatnia edycja:
Hejooo,
dziewczyny doradźcie coś...
Marcelowi strasznie pęka skóra pod uchem, smarowanie diprobase nie pomaga (zawsze nam pomagał do tej pory).
Jaką maścią można by mu było smarować?
Czy z Polski maść z witaminą A sprawdziła by się? Czy tutaj jest coś podobnego?

Witam w słoneczny, ale mroźnawy ranek:-). Nowy tydzień czas zacząć:-p. Z wieści co u nas to zostałam z samego rana ciocią, ale co się szwagierka namęczyła to jej:confused2:. Dwie doby rodziła, znaczy spędziła na przedporodowej, w końcu dostała kroplówkę z oksytocyną i się ruszyło, ale mało się nią zajmowali. I to w Rotundzie:baffled:. Dwa pranie na dworze rozwiesiłam.

AsienkoM biedna Zuzanka:-(, zdrówka dla niej, daj znać po wizycie
Barmanko hmm, maść witaminowa niby jest gojąca, ale nie wiem, czy na takie coś pomoże

Hejka.Dziś po 7 sie obudził Igorek na mleczko,ale nawet sie wyspałam.Pobawił sie i zasnął.:-)
Asienko gratulacje z narodzin potomka w rodzinie. Oj to sie biedna namęczyła.
Lubiczanko gratki za zrzucenie kg.
Zmykam.Miłego poniedziałku.

I ja sie witma:)
Asienko gratulacje zostania ciocia:-D
Barmanko a moze zwykla wazelina wystarczy?nawilzy i przestanie pekac?sprobuj:)
Lubiczanko gratuluje 20kg to duuuzo!!!
ja chce 4kg jeszcze zrzucic,a nie mam czasu:-D

my dzis od 7:30 na nogach...nie tak zle,bo ostatnio przed 7 zaczal sie budzic:baffled:

Hejka

Dzisiajsza nocka była ok. Oddalam małej swoja poduszke i spała wysoko. Tylko z 2 razy sie przebudzała i jęczała. Potem wstała o 6 ale wypiła mleko i jeszcze później zasnęła. Mała ma sie lepiej, mniej kaszle ale katar żółty sie zrobił. Wole jednak to sprawdzić. Wizyta dopiero o 13. Ale nie ide do swojego gp tylko jade do polaka do swords. Tak i tak za wizytę musze płacic, czy tu czy tu.

Asienka_r gratulacje.
Barmanka mój P stosował maść witaminową jak mu skóra na dłoniach pękała po pracy i pomagała mu. Ale maść miałam z polski.
Lubiczanka wooow 20 kg:szok:. Ja narazie 2 schudłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry