reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam słonecznie
Ależ mi dzisiaj humor dopisuje:))))))))))))))
Tichonek-jeszcze raz buziak dla Matta,a Wam udanej imprezki:))))
Aaniu-o,widzę,że Ty się też relaksujesz-dobrze,tego Ci potrzeba:)A no w prima apriliss mamy już tam mieszkać
Barmanko-a kiedy na macierzyński przechodzisz???Uśmiechnij się i głowa do góry-nie przemeczaj się!!!
Madbebe-do 1go kwietnia chyba?Ale to tak jak my:)ale klucze za 8dni odbieramy:)))Spokojnego pakowanka Wam:)
Miłego dnia Wam wszystkim:)))))))))))

reklama
helloł
Mateuszku kochany Gorąco Ci życzymy, aby dzisiejsze błogosławieństwo, Radość i łaska Boża podarowana Ci tego szczególnego dnia, Na zawsze już pozostały w Twoim serduszku.

ryngraf-aniol-stroz-s-05709970-na-chrzest-sw_0_b.jpg

Udanego dnia wszystkim

Bry!
Lubiczanko-oczywiscie,ze kwiecien mialam na mysli,sie walnelam..;-) No my klucze mamy,ale malowanie czeka,wiec nic nas to nie ratuje poki co. I Tobie sprawnej przeprowadzki

Milego dnia wszystkim!

Witam
Tichonku ogromny buziak dla Matta

W tak uroczystym dniu,
jakim jest przyjęcie przez Ciebie
Sakramentu Chrztu Świętego
i wstąpienie do wspólnoty Kościoła,
życzę Ci, abyś zawsze miał ufność w Bogu,
kierował się wrażliwym sercem,
a cele, które sobie wytyczysz,
by zawsze były szlachetne.

Lubiczanko a no czasmi trzeba :)fajan date wybraliscie na przeprowadzke
:-D
Barmanko dobrze ze szybciej idzsz na zwolnienie

Uciekam

Milego dnia zycze

Hejka

Już dwa dni było lepiej, Zuzi przeszedł katar i kaszel prawie zniknął (Gastonekrople pomogły) a tu wczoraj popołudniu jak jej zaczęło cieknąć z nosa, że w nocy źle spała. Nie wiem czy to teraz nie na zęby bo ma dziąsła spuchnięte, a katar wodnisty. Mnie głowa boli

Tichonek życzę Mateuszkowi Wielu Łask Bożych, a wam udanej imprezki
Madbebe no to udanego pakowania, też kiedyś myślałam nad nawilżaczem, ale my mamy sypielnie od strony gdzie nie ma słońca i nie jest tak sucho, wręcz wilgotnawo. Też zastanawiałam się czy to nie alergia, bo mała ma tak jak ja.
Barmanka nie przemęczaj sie kobieto, dobrze, że rozmawiałaś z gp o zwolnieniu
Katrina a co tam u Ciebie, jak samopoczucie

Nie wiem co komu jeszcze.

Miłego dzionka

Madbebe-i obie sobie kawał urzadzimy;))))My nie malujemy,bo ściany są oki...tylko jeden pokój chciałabym ożywić kolorystycznie:)
Aaniu-mam nadzieję mieszkać tam juz szybciej-bo to od nas wyącznie zależy.Dostajemy klucze,aby mieć mozliwość zwiezienia maneli a w momencie,kiedy spędzimy tam pierwszą noc zaczynamy oficialnie mieszkać:)
AsieńkoM-poprawy samopoczucia,Zuzieńce zdrówka
Barmanko-to sie pozmieniało?Ja na macierzyński musiałam przejść nie później niż 8tyg przed planowaną data porodu:/

Witam
Tichonku buziak dla Mata i udanej imprezy!!:)
Olivier w szkole i ja też zabieram się do roboty , sprzątanie, gotowanie itp mała imprezka dziś będzie i mam wolne juuupi:)
Miłego weekendu

reklama
Hej.Dzis jakos humorku niemam,nic mi sie niechce.Igorek markotny.
AsienkoM oby Zuzi przeszedł katar.
Barmanko duzo sił zycze i oszczędzaj sie.
Lubiczanko fajna data na przeprowadzke.:-D
Miłego wekeendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry