AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
Kamcia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.
Kamcia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....chcialam kotlety usmazyc a tu zonk,olej wyszedl

Zuch dziewuszka:-)
Żebym mogła sobie spokojnie poszykowac to pół biedy,ale to do szkoły,to ze szkoły,to Matt płacze,to trza go nakarmic...Zmywania w 5 minut cały zlew
No ale daję radę jakoś
Zresztą,czy dałam radę to mi miny gości powiedzą

Ktoś musiałby w domu zostac,ziemniaki gotowac,podgrzewac wszystko
Bez sensu
Tak więc po kościele na obiadek a po obiadku do domu na torta,kawę,ciasto a w między czasie będę jadło szykowac,podgrzewac
Ale pozwól,że powiem co napichciłam,po imprezce,oki?
Nie mam tam żadnych rewelacji,wynalazków,domowe żarło ino,ale dwie foremki będą gościła więc nie chcę opowiadac,niech mają na co czekac
Mam nadzieję,że będzie zjadliwe bo siara jak nic!

Ze mnie nie taka godpodyni jak z Ciebie,nie lubię gotowac,ale jak to robię to jednak staram się tak,żeby było smacznie;-):-)A jak wychodzi...?Opinię mi goście postawią i ilośc jedzenia jaka zostanie
W sam raz na chrzciny,pójdzie z fioletowym czołem
Guz,na szczęście zszedł ale jakich pięknych kolorków czółko nabiera
Do tego w nocy mi się z rykiem obudził...Katar jak stąd do Warszawy
Łóżeczko podnieśliśmy lekko,żeby główka była powyżej ciała,kropelki mu zapodałam i spał do rana ładnie,ale będzie na chrzcie zasmarkany i z fioletowym czołem
Myślę,że to znów katar przy okazji zębów bo ślina mu leci z buźki jak buldogowi,dziąsła spuchnięte,czerwone i palce chce zjeśc,nawet moje jak dopadnie
Tichonku u Ciebie to samo dobro na stole, serio Ci mówię, fakt, byłam tylko na jednej imprezce, ale opinię sobie wyrobiłam. Całuski dla Matusia. Już dzisiaj życzę mu błogosławieństwa Bożego, bo jutro to do kompa nie usiądę

Dzięki,dobrze wiedziec,że smakowało;-)
Zimno jest,brrr...