reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Dziękuję za życzenia, ale ten czas leci;)
Dziś piekny poranek i mam nadzieje że cały dzień taki będzie:) Jest co robić więc zmykam...;)
Miłego dnia

Nagadałam się z mamą przez skypa a teraz ide wezme się za jakąś robote bo sie dom sam nie posprząta, a szkoda. Zuzia właśnie przyniosła mi swoje buciki i pokazuje, że chce na dwór . Słońce pięknie świeci.

Kamciu wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:-)

:-):-)
:-)hej!my juz spacer zaliczylismy do lidla i spowrotem:-D....chcialam kotlety usmazyc a tu zonk,olej wyszedl:baffled:

obiad gotowy,SZym najadl sie chleba,serek zjadl bulke z czekolada i obiadu juz nie chce...chcialam mu wczesniej dac bo zaraz wychodzimy na miasto:)
Rano slonko swiecilo a teraz pochmurnie...mam nadzieje ze padac nie bedzie po dwa pranka na dworze mam

AsienkoM Zuzia czuje ze cieplo na dworze to co ma sie kisic w domu;-)

Witam się:-)
Siadłam na chwilę bo na ten moment mam wsio porobione a Matt śpi;-)
Kamcia
Wszystkiego co się szczęściem zowie!!!

AsieńkoM gratulki wielkie dla Zuzi:tak:Zuch dziewuszka:-)
Anineczko kibelki między innymi też wczoraj przeleciałam:-D
A już mi to szykowanie bokiem wyłazi:baffled:Żebym mogła sobie spokojnie poszykowac to pół biedy,ale to do szkoły,to ze szkoły,to Matt płacze,to trza go nakarmic...Zmywania w 5 minut cały zlew:sorry2:No ale daję radę jakoś:sorry2:Zresztą,czy dałam radę to mi miny gości powiedzą:sorry2:
:-D
Lubiczanko mamy chrzest o 12:00 więc obiad będzie w knajpie bo organizacyjnie bym tego nie ogarnęła:no:Ktoś musiałby w domu zostac,ziemniaki gotowac,podgrzewac wszystko:dry:Bez sensu:sorry2:Tak więc po kościele na obiadek a po obiadku do domu na torta,kawę,ciasto a w między czasie będę jadło szykowac,podgrzewac:-DAle pozwól,że powiem co napichciłam,po imprezce,oki?:-pNie mam tam żadnych rewelacji,wynalazków,domowe żarło ino,ale dwie foremki będą gościła więc nie chcę opowiadac,niech mają na co czekac:-DMam nadzieję,że będzie zjadliwe bo siara jak nic!:baffled::eek::confused2::-DZe mnie nie taka godpodyni jak z Ciebie,nie lubię gotowac,ale jak to robię to jednak staram się tak,żeby było smacznie;-):-)A jak wychodzi...?Opinię mi goście postawią i ilośc jedzenia jaka zostanie:-D
A żeby było ciekawiej,Matt sobie wczoraj na głowę zabawkę ściągnął i nabił guza na czole:sorry2:W sam raz na chrzciny,pójdzie z fioletowym czołem:dry:Guz,na szczęście zszedł ale jakich pięknych kolorków czółko nabiera:eek::-DDo tego w nocy mi się z rykiem obudził...Katar jak stąd do Warszawy:wściekła/y:Łóżeczko podnieśliśmy lekko,żeby główka była powyżej ciała,kropelki mu zapodałam i spał do rana ładnie,ale będzie na chrzcie zasmarkany i z fioletowym czołem:baffled::sorry2:Myślę,że to znów katar przy okazji zębów bo ślina mu leci z buźki jak buldogowi,dziąsła spuchnięte,czerwone i palce chce zjeśc,nawet moje jak dopadnie:-D

Ostatnia edycja:
U nas lekko pochmurno, ale może chociaż na ogródek młodą wypuszczę, bo zupa do ugotowania i posprzątać muszę
Tichonku u Ciebie to samo dobro na stole:):), serio Ci mówię, fakt, byłam tylko na jednej imprezce, ale opinię sobie wyrobiłam. Całuski dla Matusia. Już dzisiaj życzę mu błogosławieństwa Bożego, bo jutro to do kompa nie usiądę

Tichonku u Ciebie to samo dobro na stole:):), serio Ci mówię, fakt, byłam tylko na jednej imprezce, ale opinię sobie wyrobiłam. Całuski dla Matusia. Już dzisiaj życzę mu błogosławieństwa Bożego, bo jutro to do kompa nie usiądę
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dzięki,dobrze wiedziec,że smakowało;-)
Za życzenia dla Matta też dziękuję bardzo:-)
My po szkole na plac zabaw poszliśmy ale tak zaczęło targac,że szok:baffled:Zimno jest,brrr...
Idę obiad chłopakom podac...Jak P wróci z pracy,jeszcze do polskiego sklepu musimy skoczyc a wieczorem już chrzestny z dziewczyną przyjadą więc busy dzień;-)

reklama
Tichonek-no własnie taki zawrót głowy to to,co tygryski lubią najbardziej:))))a z tym moim pichceniem-nie przesadzaj-tożto nie miałaś okazji zasmakować mojej kuchni,a w teorii to wiesz;-)Dobrze,że znalazłas chwilkę ,aby zajrzeć,bo jeszcze byś nam się odzwyczaiła od zaglądania;)A jutro to ja pewnie bedę tutaj,ale nie mam pewności czy Ty znajdziesz chwilkę,tak więc-Pragnę już dziś powitać Mateuszka w naszej Rodzinie Chrześcijan-niech Bóg prowadzi Go zawsze dobrymi ścieżkami
3541-6459-swieta-rodzina-dewocjonalia-srebrne-do-powieszenia-i-polozenia.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry