• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Szym nawet i m dzis zjadl obiad:zawstydzona/y::-D....m wrocil przed 17 i Szym nie dalmu spokojnie zjesc objadu tylko sepil...normalnie jakbym mu jesc nie dawala przez caly dzien:eek:...
Mlody tez sepi ode mnie zawsze jakies ciasteczko,ale wie ze ja mam zasade...jak zje obiad to dostanie;-)...ale zauwazylam ze ogolnie malo teraz chce..dzis np.nie zjadl nic slodkiego,wczoraj tez...osttanio je krakersy TUC;-)...te mu smakuja..
Lizaki kiedys ciagle sepil,teraz mu sie znudzily

reklama
Ewelcia no u mnie też była zasada,że po obiedzie,ale jak się czasem rozpędzili to co chwilę coś po tym obiedzie wsuwali.Aż dziw,że nie mają żadnych dziur w zębach :confused2:
A krakersiki nie słodkie to i oczywiście można się poczęstowac,tylko że u moich na kilku się nie kończy,paczka na łeb by poszła.Nie znają umiaru:baffled:

Lubiczanko no właśnie ja też taka miętka jestem,ale trzymamy się już 3 dzień :-D no chyba,że doliczę popcorn który dziś jedli,no ale nie słodki to dostali.:-p

AsieńkoM gratki dla Zuzi :-)

M poszedł biegac,chłopaki tną grę na kompie,młody tylko szaleje i już skubany nie chce leżec sobie,nosic go trza :sorry:

Anineczko-to M wrócił do biegania?chyba dla formy-tzn kondycji?...Ja tam w szoku jestem,że moje obżartusy mają jeszcze zapasy z niedzieli;-)
Ewelcia-no rośnie Ci chłop to i zjeść porządnie musi:rofl2:
AsieńkoM-no i o to chodzi...dopiero co kilka kroczków zrobi,a nim się obejrzysz mały perszing będzie:)))))
Tichonek-coś taka zapracowana?chwal się co tam szykujesz-może pomysł na roczek mi podrzucisz(jakbym już menu szykowała;-):-D)
A mam pytanko...czy formy o przedłużenie MC wysyla się do Dublina(finglas dokładnie)???
No nic-J pojechał swą polską krew oddawać a mnie przyszło się zająć dziatwą...Miłego wieczorku

Ewelcia niestety juz taka jestem ze przejmuje sie wszystkim o wszystkich mysle,ale masz glodomora w domu qurde jak ja chcialabym aby moja Nacia tak jadla taki niejadek z niej ze mamy duzy problem no ale Gp twierdzi ze problemu nie ma za to Lenuska za nia nadrabia :)

Dzis sie nachodzilam z Gliwa az mnie nogi bola,Nacia padla jak przyszlismy do domu niedawno wstala

Uciekam bo mala terrorystka do sprzetu sie dorwala

milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Lubiczanko ano wrócił,bo i kg wróciły :sorry:
A niech idzie,bo gdyby nie poszedł już by kimał na sofie :eek:

Co do MC to tak,teraz wszystkie papiery rozpatrują w Dublinie.Sami ostatnio wysyłaliśmy :tak:

No Tichonkową wciągnęło,oby tylko kuchnia,a nie kibelki,które dzisiaj ustawowo sprząta :-D

AsienkoM brawa dla Zuzi/..niedlugo bedzie smigac jak ta lala:tak:
Anineczko Szym dzis tez jadl popcorn;-)
chyba wczoraj Twoj m dzwonil domojego,ja sie pytam kto dzwoni?m mi odpowiedzial...a Szym"hura Antek i Matujusz do mnie przyjada":-D;-)..wiec kiedy zajrzycie?moze w niedziele?zapraszamy:)
Lubiczanko tak, do Dublina sie wysyla

Aniaa tez jakos zmeczona jestem po dzisiejszym spacerku.
Lubiczanko ja lubie gdy mnie odwiedzaja:tak::-).
Ewelcia to dobrze ze synus ma apetyt.
AsienkoM gratki dla Zuzi,jeszcze troszke i bedzie biegała.
Zmykam spać.Spokojnej Nocki.

Witam
i od razu
Kamciu-100 lat!
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry