reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Lubiczanko fajnie Ci z tym domkiem:) Może ten chociaż uda mi się kiedys odwiedzić:) Szkoda że nie mieszkacie bliżej trochę, to samo Anieczka bo bym z chęcią częściej Was odwiedzała:)))

Marta z tego co wiem eircom zawsze kasuje za podłączenie...

Dziś ostatni dzień pracy i wolny weekend:))))
Miłego dnia

helloł dziewczęta

No wbić się nie moge jakoś :confused2: czytuje a i owszem :sorry: a jak nie piszesz to nie czytaj :-p
enyłej... u nas po tygodniowym "szpitalu" wszyscy polegliśmy po kolei - ja ostatnia no i oczywiscie febra jak ta lala:confused2:
A Niki to tak mi bylo zal- przeszła to najgorzej ... jest taka osłabiona, schudła mi i w ogóle... ale wiosna w powietrzu takze bedzie dobrze;-)

W dzien Patryka przylatuje do mnie mój braciszek z zoną swą :-) ajm soł happy- oczywiscie dziewczynki nic nie wiedzą i się nie dowiedzą az do samego wejscia gości w drzwi ;-)

lubiczanko
sie mi przypomniało- moze i byśmy się w stronę cashel wybrali na weekend jakiś,ale teraz jak mi zaświeciłaś tym pałacem to muszę to głęboko przemyśleć:confused2: bo zamiast się zrelaksować to doła załapię na bank . No cudna chatka no - sprawnej przeprowadzki kochana :*

Tichonku no sobota juz tuz tuz - 3mam kciuki oby wsio poszlo jak nalezy - nawet nie wiesz jak bardzo 3mam:-p

anineczko
ja Ci tu nie zyczyłam, ale tam i owszem - mam nadzieję, ze nie ma w tym nic złego ;-) niewazne gdzie i tak zawsze życzę Ci najlepszego ;-)

Martuś
powodzenia u okulisty- napisz pozniej czy jednak okulary będą:sorry:

A musze Wam powiedziec, ze na moim fitnessie doszło sporo nowych zajęc min: Zumba :-) joga :-)i pilates - i to od rana będą zajęcia takze dla mnie bomba. Się ciesze jak nie wiem;-)

No to lete laseczki. Słonko wzywa- znaczy nie żeby mąz- takie to z nieba :-D

hejoo!
Maragritto widze ze sie stosujesz do mojej sygnaturki:-p;-):rofl2::rolleyes:...zeby wszyscy sie tak stosowali jak Ty to bylo by pieknie;-):-D....zartuje oczywiscie,zeby nie bylo sygnaturka nie dotyczyla tego podforum...w sumie pozadki tam zostaly wykonane,chyba czas ja usunac;-)
w ogole bierzcie poprawke na moje podpisy;-)to samo na fejsie...tam dokladnie dana osoba miala wiedziec o co chodzi
:sorry::confused2:
...Super ze brachol przylatuje...bedziecie miec wesolo...
a co was tak choroba zlapala?

trza sie za obaid jakis brac...i na odkurzaczu polatac z lekka...oj jak mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
Hejka.Pogoda dziś fajniutka sie zapowiada.Dzis małego na ogródeczek wystawie.:-)Trzeba korzystac z pogody.
Lubiczanko dobra lokalizacja,:tak::-)
AsienkoM oby to nie zatoki.
Dobra zmykam sie ubrać bo jeszcze w piżamie.
Miłego Dzionka.

witam
Lubiczanko a dziekuje waga jak waga nie podskoczyla a samopoczucie ogolnie nie jest zle strasznie martwie sie o kolezanke nie ma dnia abym o niej nie myslala ehhh az mi lzy do oczu naplynely ....
Sprawnej przeprowadzki zycze
Marta powodzenia u okulisty

Margaritta rozumiem ze rodzinka Twa juz zdrowa?

Ewelcia tez mi sie dzis nie chce musze ubrania swoje przebrac

Milego dnia zycze

Dzien dobry dziewczynki:)coz za sliczna pogoda jak wyszlam znikusiem o 8.30 tak jesczze nie dotarlam no i napewno nie dotre do 3 bo odrazu kkacperka odbiore ze szkoly no i pewnie bedzie chcial sie mlody pobawic z kolegami:)no ale coz trzeba korzystac z pogody:)
A musze sie pochwalic ze na wakacje jada z namo moja siostra z rodzinka,oj ale bedzie sie dzialo 4 dzieciakow,dwoch roczniakow;b
Ok ide dalej lapac sloneczko:)

Aaniu-jeszcze Ci dodatkowo stresu potrzeba,no:(((Nie dawaj się dołom i dolinom:tak:
Margaritta-ło żesz....ależ Cię wieki nie widziałam:szok:Pocieszę Cię-z zewnątrz chatka robi lepsze wrażenie,ale powiedziałam J,że wszystko zależy od tego jak my się tam urządzimy,więc nie będzie źle(tak myślę:sorry:).Zapraszamy!!!I uściski dla Was-nabierajcie sił i cieszcie się wiosną-a nie choróbska jakieś przygarniacie;)
Kamcia-no może tam nas odwiedzisz,bo tutaj się wybierałaś i dojechać nie mogłaś;)

reklama
ewelcia ano i owszem do sygnaturki Twej jakże mądrej ;-) nie wiem co nas zlapało- gorączka, kaszel , katar i bezcenne zdanie Gp " mejbi wajrus" :confused2::-D

asieńko_r oj :rolleyes2: sie i mi miło zrobilo ;-)

Aniaa83 tak już wsio ok u nas, poza moją piękną febrą :confused2:

biola się dotlenisz dziś widze- pół dnia na zewnętrznej :tak:

lubiczanko ma - zadne to jednak pocieszenie :confused2: dzięki za chęci jednak :-D A my własnie tak dwa razy do roku przygarniamy całą rodziną coś- na przełomie wrzesnia i pazdziernika i własnie teraz poczatek marca . teraz będzie już tylko lepiej ;-)

A tak poza tym w poniedziałek bodajże na TVP1 był dokument o Rutkowskim....hmm- wywiad z jego byłą żoną, z jego córką- no nieciekawie się tam u nich działo. Córka mówiła( teraz to juz nastolatka) , ze ojciec jej jest bohaterem ale dla "świata" niestety nie dla rodziny.I wiele tak w ogóle przykrosci było. Jego rodzice tez się wypowiadali...

Przywiozłam młodą , niebawem reszta dołączy .Miłego popołudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry