reklama

Mamy z Irlandii!!

wpadłam Wam domek pokazać...dziś tak migiem w przelocie zrobiłam tel zdjęcie:) 29022012189.jpgnie wiem co to za auto,ale do naszej wprowadzki zniknie:)
Madbebe-a no własnie-na czym stanęło z Waszym nowym domkiem?Pakowanie?
Gliwa,AsieńkoM-ale Wam dobrze Kobietki...To gdzie to Wasze centrum handlowe?W Dublinie czy w Naas?
Kamcia-pewnie za dużo wchodziłaś na ogólny i Ci zablokowało najbardziej popularny wątek;)))
No nic to-miłego wieczorku Wam

reklama
Lubiczanko u Nas w Balbriggan jest Centrm Handlowe:tak:.
Igorek wykąpany,wypił mleczko i zasnąl.A my z M pijemy piwko i oglądamy mecz.
Miłego wieczorku

Lubiczanko chatka super!
A ucieka bo pewnie na grilla chce mnie zapraszac ;-):-D
No bo przecie na tej co mieszka to ogródka prawie że nie ma.

Obejrzałam mecz i wracam do nauki,ja to chyba jedyna szydełkowania będę się uczyła rok :confused2::eek:
Ewelcia nooo przyjedź że na weekend i mnie naumiej no! :cool2:

Witam:-)
Lubiczanka fiu fiu fiuu:-))
Anineczka szydelkujesz? Noo to powodzenia:-) Ja stanelam troszke z robotkami bo migreny zatokowe nie daja mi sie skupic:-(
Milej nocki :-)

Dzień dobry:)))
Dziewczynki-uciekam stąd,bo tamten domek jest w centrum i wszędzie mogę z butka ruszyć(a z moim szczęściem do aut to przydatna sprawa),poza tym ogród właśnie,cena ta sama a mamy extra pokój(czyli generalnie moglibyśmy zrobić z tego 6sypialni):))))
Anineczko-a jakże-grillek będzie:)))))
Marta-całe szczęście Cashel nie jest Dublinem i nie ma mowy o ucieczce...i tak byś mnie znalazła;)))))))))))))))a tak serio-dla Was nasze drzwi zawsze stoją otworem:tak:
Gliwa-a to fajną macie lokalizację widzę-jak nie tu to tam i wszystko macie:)
Aniu-jak samopoczucie?Jak waga?
No nic to-dziewczę me niespokojna dusza,nie da mamusi posiedzieć przed kompem...Miłego dnia Wam

Hejka

Mnie głowa boli i czuje jak mi zatoki zapchało po prawej stronie. Zuzia ma ciągle ten kaszelek, taki mokry raczej, odrywający się. Od wczoraj mam te kropelki Sinecod i zobaczymy czy jej pomogą. W dzień jest dobrze, jedynie nocki gorsze.
Mała teraz siedzi i się bawi, zaraz drugie śniadanko będe jej szykować.

do później

reklama
hejka

ledwo zyje,ucho mnie dobije:angry:

dostałam rachunek z eircom za podłączenie i zadzwoniłam ich ochrzanic ze te podłączenie powinno byc daemowe bo ani telefonu ani internetu nie mam:wściekła/y:no ale Pan powiedział ze jutro rano naprawią czyli od jutra bede miała normalny internet:-)

a dzisiaj ide do okulisty z Oliwką i pewnie okulary trzeba będzie zakupic:sorry:

miłego dnia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry