reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam Dziewczynki:)
Wszystkim Wam i Waszym pociechom płci Pięknej wszystkiego naj-i oby kazdy dzień,nie tylko 8.03 był dniem dla Was wyjątkowym
Kobietki-fotki nie mam,ale cielsko jest...poproszę J o zrobienie jakiejś i wkleje Wam ostatnie z rozmiarem XXL i obecne-do porównania:)
Barmanko-oczywiscie,trenerem mogę zostać;)))Buziak Marcelkowi.cieszysz się,że wolne?
AsieńkoM-ojojoj...Biedulka Zuzinka-cmokasek,a dla Ciebie abyś przezywała takie wpadki bezzstresowo...No moze mniej zestresowana:)
AsieńkoR-racja,ze tu bardzo wilgotno,to i mozna się spodziewać różności:/
Marta-Ty tu towarzystwa nie okłamuj;)))A odkurzacz piorący-J kolega moze poprać.My obowiazkowo poprać musimy na"nowej "chatce...Chyba bierze 20e za wypranie:dry:
Ewelcia-no nie nakrecaj się...ale decyzja faktycznie trudna do podjecia bedzie-kot czy Szymus:tak::-D:-D
Gliwa-jak babka?Ja wczoraj tez piekłam,ale takie babeczki,muffinki.Dawid przytachał przepis ze szkoły to zrobilismy:cool2:
No mykam-jeszcze raz przemilusieńkiego dnia Wam

reklama
Witam
Tichonku ale żes panów nam podała:)
Lubiczanko to czekamy na fote!!!
Co do alergii to ja nie wiem czy Oli jakiejś nie ma... kaszel ma od kilku miesięcy(taki dziwny raz suchy raz mokry ), syropy , antybiotyki itp nie pomagają. Gp słyszy jakieś szmery lekkie, dała inhalatory wziewne , i mam nadzieje że po kilku tyg poprawi się. Żadnych objawów nie ma tylko ten kaszel i przeważnie rano...

Ewelcia no to masz dylemat hahaha
Ja tez piekłam mufinki z borówkami i jabłkami mniammmm:)

Miałam iść dziś do pracy(poprosili mnie wczoraj) ale nie dam rady więc koleżanka za mnie poszła. Ogólnie wczoraj big news bo kręcą się jacyś ludzie po hotelu , i potem się okazuje że hotel został sprzedany i mamy nowych szefów:/ Hmmm ciekawe czy będzie to zmiana na lepsze czy gorsze... wyjdzie w praniu:/

Udanego Dnia Kobiet!!!!:)

helloł

Czym się różni mózg mężczyzny od mózgu kobiety - Joe Monster

najlepszego :cool2:

Tichonku
moj synus kochany :sorry2: nie krzyczaj na niego czasem , ukochaj mocno ode mła.

anienczko sie mi przypomnialo jaki Ty pojechałas z ta aparycja:-D humor Wam dopisuje widze :-D

barmanko odpoczniesz- nalezy Ci się kochana:tak: a apropos alergii to nie napisalam" astma astma" w sensie ze to to- tylko astma z akcentem na "... yyhy taaa astma zaraz" :-D tudziez inna alergia. ;-) Bidny ten dzieciaszek Twój z tym uszkiem:sorry2: nie mam pomysłu co Ci podpowiedzieć...

AsieńkoM
o masz- no tak własnie jest jak lecą te dzieciaszki nie patrzac w ogóle. Niki ma 4 latka skończone i czasem o własne nogi się potrafi potknąć :dry: cmok dla Zuzi

udanego dnia laseczki

Witam Kobietki.
Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Naszego Święta.

AsienkoM babka wyszła:tak:,oj biedna Zuzia.
Lubiczanko piekłam wczoraj babke pomarańczowa,do tego polewa czekoladowa posypana białą czekolada.:-)
Barmanko bedziesz na wolnym to odpoczywaj przed rozwiązaniem.:tak:
Tichonku zdróweczka dla Was.
Miłego Dzionka.

Ewelcia oto przepis: 6jajek,1szk.cukru,2kisle pomaranczowe,1szk.mąki,1 niepełna szklanka oleju,2łyzeczki proszku do pieczenia,1cukier waniliowy.
Blaszke nasmarowac masłem i bułka tarta posypać.Piec w 180stopniach 55-60min.
Polewa czekoladowa:
Składniki:
- 1/3 kostki margaryny
- 1 łyżka wody
- 1 czubata łyżka kakao
- 4 łyżki cukru .
Czekolade biała zetrzec na tarce i posypac babke.SMACZNEGO EWELCIA.:-)

hej kobitki
wszystkiego najlepszego nam wszystkim zycze :-)
U nas ostatnio bizyy wczoraj caly dzien goscie jedni wyszli nastepni przyszli. a przedwczoraj kulki i shoping w koncu sobie cos zakupilam bo normalnie juz nie mialam w czym chodzic:baffled:

Barmanko no to bedziesz teraz wiecej szydelkowac na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.
AsienkoM oj joj mala biedulka do wesela sie zagoi;-)-moja Oliva upodobala sobie kominek- i wiecznie tam stala na tym podescie a tam takie kanty ostre-ile ja wtedy zawalow przezylam:-D

reklama
Dziewczyny moze cos podpowiecie..:sorry2:Od wczoraj mam zaczerwieniona skore obok kacikow ust i taka piekaca czasami.Nie przypominam sobie zebym sie calowala na wietrze:confused:a to takie przesuszono-przemrozone jakby.Pewnie jakies bakterie,czy inny syf,jak znam moje szczescie.Nie wiem teraz czy to nawilzac,czy jakies masci stosowac.Tormentiol sie nadaje? Dzizas,jak nie urok..:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry