reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko taka jak Igorek chrzesną ma,to ze świeca szukac.:-):tak:Wspaniała dziewczyna.
Własnie babke zrobiłam i sie piecze,oby zakalec nie wyszedł:-DZobaczymy.
Miłego wieczorku.

reklama
Lubiczanko bo tutaj jednak trochę wilgotniejszy jest klimat niż w Polsce i zawsze jakaś wilgoć jest, nie ma chyba stuprocentowej pewności, że nic nie wylezie:confused2:

hejka

komp szwankuje po raz setny:wściekła/y:więc mam ograniczony dostęp:confused2:

a co do lubiczanki to ona strasznie kłamie,teraz wygląda jak laseczka i nikogo by nie przestraszyła:no::-)niech wam fotke wrzuci jaka teraz z niej laska!!!!

Lubiczanko dajesz foty:-);-)

nawet zaczelam sie zastanawiac czy to nie alergia na kota....ale mam nadzieje ze nie,bo bym miala problem kogo oddac?Szymka czy kota:-D:cool2:....
no i prawda jest taka,ze tu wykladziny mamy i do nowych nie naleza,niby pralismy je odkurzaczem pioracym,ale wiadomo jak poprzednicy nie dbali to i doprac sie go nie da,tak jak by sie tego chcialo...
Na poprzednej chacie mielismy na schodach wykladzine,na korytarzu na gorze(ale tam malutki korytarz byl)i w malym pokoju(pustym)....

na razie sie nie nakrecam....mialam poczytac cos w necie,ale chyba odpuszcze,bo sie nakrece nie potrzebnie...

Zuzia ładnie śpi, spokojnie oddycha przez nosek więc mam nadzieje, że lada dzień wyjdzie z tego i wreszcie na spacerek wyjdziemy.

Gliwa
i jak babka wyszła, ja karpatke zrobiłam, jutro będzie co zjeść do kawki
Ewelcia do góry głowa i sie nie nakręcaj
Lubiczanka czekamy na foty

Dobrej nocki

reklama
Marta nie mam...wypozyczalismy z Homebase....a u was nie ma?u nas tez mozna w woodiesie wypozyczyc...
Dokladnie nie pamietam ale za 2 doby chyba 25e albo 30e a za jedna 20:eek:..u ans landlord placil:-D
ale na kawke zapraszam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry