Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lubiczanko taka jak Igorek chrzesną ma,to ze świeca szukac.:-)Wspaniała dziewczyna.
Własnie babke zrobiłam i sie piecze,oby zakalec nie wyszedłZobaczymy.
Miłego wieczorku.
Lubiczanko bo tutaj jednak trochę wilgotniejszy jest klimat niż w Polsce i zawsze jakaś wilgoć jest, nie ma chyba stuprocentowej pewności, że nic nie wylezie
komp szwankuje po raz setnywięc mam ograniczony dostęp
a co do lubiczanki to ona strasznie kłamie,teraz wygląda jak laseczka i nikogo by nie przestraszyła:-)niech wam fotke wrzuci jaka teraz z niej laska!!!!
nawet zaczelam sie zastanawiac czy to nie alergia na kota....ale mam nadzieje ze nie,bo bym miala problem kogo oddac?Szymka czy kota....
no i prawda jest taka,ze tu wykladziny mamy i do nowych nie naleza,niby pralismy je odkurzaczem pioracym,ale wiadomo jak poprzednicy nie dbali to i doprac sie go nie da,tak jak by sie tego chcialo...
Na poprzednej chacie mielismy na schodach wykladzine,na korytarzu na gorze(ale tam malutki korytarz byl)i w malym pokoju(pustym)....
na razie sie nie nakrecam....mialam poczytac cos w necie,ale chyba odpuszcze,bo sie nakrece nie potrzebnie...
Marta nie mam...wypozyczalismy z Homebase....a u was nie ma?u nas tez mozna w woodiesie wypozyczyc...
Dokladnie nie pamietam ale za 2 doby chyba 25e albo 30e a za jedna 20..u ans landlord placil
ale na kawke zapraszam