reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
images
images

images

Kobitki Wszystkiego naj z okazji naszego święta.

Zuzia nocke ładnie przespała, tylko raz się zakaszlała.
Dzisiaj zaliczyła swój pierwszy krwawy wypadek:baffled:. Chodziła na około łóżka i nosiła moje ciapy i jednego zgubiła. W drodze powrotnej zaczepiła o niego i poleciała buzią na rame łóżka:-(. Rozcięła górna wargę po prawej stronie. Troszke popłakała a później bardziej ja interesowało to, że siedzi na blacie w kuchni i mama myje, i okład robi.:dry:

Witam się:-)
Wszystkim nam wszystkiego najlepszego!!!

Womens-Day.jpg

Spełnienia marzeń i tych najbardziej nieprzyzwoitych też:-D:-D
dzien_kobiet

...Matt nadal przeziębiony,smary ma biało-żółte,kaszle na mokro a Radek nie lepiej,dziś popołudniu lekarz:sorry2:Jak miło,jak miło:confused2:
Zamiauczy mnie ta maruda:dry:Na wszystko jest płacz,nic mu się nie podoba,spadam:sorry2:

Hejo, melduję się na szybko.

Lubiczanka, nie no ja to sobie Ciebie wynajmę na po porodzie byś była moją trenerką w zrzuceniu wagi :sorry2: Dawaj fote!

Gliwa, spóźniony buziak dla Igorka.

Tichonek, fotki boskie, chłopaki wyglądali obłędnie!

Ewelcia, a ja na przekór wszystkim powiem że lepiej by było gdyby okazało się że Szym jest jednak chory.. Nie życzę Ci alergii :no: Marcel ma alergię pokarmową..Myślę że "nasza" alergia to pikuś w porównaniu do alergii wziewnej:dry: Najgorsze w tym wszystkim jest to że nie ma żadnego leku na to.. Można tylko zapobiegać, unikać..

Co u nas..
Marcelowi, jak pisałam wcześniej, bardzo pęka ucho, nie mam pojęcia od czego to jest, do tej pory pęknięte ucho było dodatkowym objawem syfów na skórze. Teraz skóra piękna i gładka, a ucho szkoda gadać! Żadne kremy, maści nie pomagają, w aptece dostaliśmy próbki jakieś francuskiej maści, zobaczymy czy pomoże.
Jutro idę do szpitala na badanie poziomu cukrzycy. 3 godziny wyjęte z życiorysu :baffled: to że wyjde z domu bez śniadania to pikuś, tylko jak ja przeżyje bez porannej kawusi?? :szok::szok: a propos - od której godziny wieczorem powinnam już nie pić i nie jeść? Niby na ulotce pisze że od północy, ale jakoś mi to nie pasuje..
I zdecydowałam że przechodze na zwolnienie lekarskie. Przyszły tydzień jest moim ostatnim tygodniem pracy. A więc jeszcze 3 dni pracy i będę wolna jak dzika świnka :cool2:
No a poza tym wieczorkami siedzę nad wielkanocnymi jajeczkami :rolleyes2:

reklama
No i ja rowniez wszystkiego najlepszego nam zycze:)

Tichonku
zdrowka dla Matta.
Barmanko a jak sie czujesz?
swietnie ze tylko 3dni pracy Ci zostalo-odpoczniesz troszku:)
Ja tez bym wolala zeby jednak byl przyziebiony,a nie jakas alergia...no nic zobaczymy czy mu przejdzie po tych saszetkach...za miesiac kontrola:)
Co GP mowi na to ucho Marcelka?jakies uczulenie czy co?dziwne ze nic nie pomaga:baffled:
Asienko ucaluj Zuzie ode mnie....pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz jej sie to przytrafilo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry