reklama

Mamy z Irlandii!!

biola czasami mleko sojowe też uczula,jeśli już to powinno to byc mleko hypoalergiczne :tak:

Barmanko oby juz przestało bolec.
Eee i chyba nie ma się co martwic przedwczesnym porodem,przecież dziewczyny w Pl co chwila są badane na samolociku w ciąży.Co innego gdyby towarzyszyły temu jakieś inne symptomy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra doczytalam was dzieciaki juz wykapane leza wiec mam troche czasu dla siebie
Barmanko wspolczuje ogromnie sciskam cie kochana,lez odpoczywaj nic nie rob juz prawie koncowka abys dotrwala chociaz do 36tc:)muaaaa
Lubiczanko ale masz powera kobieto podziwiam cie:)a powiedz mi czy zawsze bylas chuda i po ciazach przytylas czy raczej pulchniejsza i tak po 4 dziecku cie wzielo na odchudzanie?ja mimo tego ze malo jem stoje w miejscu bo ruchu mi trzeba ale w domu to jakos nie mam powera wieczorkami bym sobie pobiegala ale nie mam z kim dzieci zostawic:(
Aaa i jeszcze baby 55 wydaje mi sie ze zerwac umowe mozecie argumentujac grzybem i wilgocia i ze to b zle wplywa na dzieci,oni maja obowiazek usuwac grzyb ale wiemy ze w praktyce jest inaczej.co doproszku na mrowki to mozecie go wysypac gdzie one sa i pare dni i ich nie bedzie

Anineczko-pewnie,że tak,ale jak mi wtedy łapsko wsadził,to do łokcia-a w pl 2razy rodziłam i słowo-nigdy aż tak się żaden lekarz nie"zagłebiał";))))
Barmanko-pewnie,że Cię nie strasze:)))Spokojnie mi tam tylko!!!Jakbys rodzic miała to juz raczej bys o tym wiedziała;)))
Biola-nigdy do najszczuplejszych dziewczyn nie nalezałam,ale własciwie nie byłam az tak pyzata...po ciążach mi się "porobiło"...tzn po kazdej jakoś dochodziłam do formy,ale mnie to duuuużo czasu zajmuje(po Dadzi np.schudłam gdy ta miała 2.5roku)...No po Danielku mi nie zdążyło ubyć,bo Dominisia zechciała się pojawic...A teraz-stwierdziłam,ze najwyzsza pora coś z tym zrobić(nie czekać aż Mika skończy 2lata:/)i tak idzie:)))poza tym wczasy w Egipcie i skąpy strój,w jaki sie zaopatrzyłam to rewelacyjna motywacja:))))

Oj lubiczanko to gratuluje motywacji:)
Anineczko powiem ci ze nie wiem co mam zrobic jakie mleko mu podac zeby sama zobaczyc ze ok to napewno alergia na mleko,gdzies przeczytalam ze mleka z firmy cow and gate maja mniej laktozy jutro przejde sie chyba po sklepach i zobacze jakie mleka maja w sprzedazy.jestem tak zilona w tym yemacie ze szok:(musze cos zrobic bo nie chce go doprowadzic do jakies astmy moja szwgierka tak doprowadzila syna ,alergia wywolala wlasnie astme u jej synka:(narazie nie daje mu jogurtow i zoltka postram sie zmienic mleko i zobacze bo przeraz mnie jak on sie chorcuje po bokach glowy az do krwi i ostatnio taki maruda ze nie aje rady i moze wlasnie cos go od srodka drapie i dlatego on taki jest.
No nic zmykam cosi obejrzec i palulu:)

hej!
poczytalam was troszku...i malo co pamietam bo na raty czytalam.
Barmanko oj biedna Ty....oby przeszedl Ci ten bol plecow.
Biola ja sie nie znam na takich alergiach:no:
Lubiczanko gratuluje kolejnych kilogramow "straconych"

ja dzis jakas znow przyziebiona...od nowa gardlo mnie boli,jeszcze zaraz musze jakis obiad na jutro zrobic,bo jutro rano wybywam z mlodym na toddler gruop a potem na miasto na chwile...

Witam wieczornie

My niedawno wrocilismy z City West,dzionek jakos szybko mi minal a to dlatego ze mezowy byl w domu a jak ma wolne to sobie wymysla jakies prace nie moze usiedziec na miejscu moj chlop :-D
Lenuska marudzi kolejna nocka zarwana bedzie ehhh zycie

Barmanko sciskam Cie mocno
Lubiczanko gratuluje wow zrobilas niesamowity postep
Ewelciu nie daj sie chorobie
Biola a bylas z synkiem u aleroga?
Tichonku a Cie gdzie wcielo?

Nie wiem co komu jeszcze...

Spokojnej nocki zycze

Aniu nir bylam bo w sumie to dzis po rozmowie z mama tak mnie tknelo ze moze to alergia,bo niby przez co od ur jest wysypany i glowe drapie.jade za 3tyg do pl i napewno z nim pujde sprobujr mu dac jogurt i zobacze jegi reakcje i chyba przejde sie do gp moze cosik poradza chociaz jak dziecko nie placze to wszystlo dla nich jest fine.

biola to zmien lekarza,ja też mam irola i nigdy nie zbagatelizował nas, jest cow and gate pepti junior,jest aptamil pepti,sma ma wysoi czyli raczej sojowe mleko,ale są one na receptę.Poproś go po prostu o receptę na to mleko,podaj objawy,że płacze,drapie się.Powiedź,że wyeliminowałaś detergenty,które mogą go uczulac.Ale faktycznie odstaw najpierw jogurty i inne mleczne rzeczy.

Lubiczanko aż tyle kilo??? wow,dajesz mała,dajesz.Kiedyś otworzysz mi drzwi a ja będę pytac o Darię :-D
A zdjęcie to chyba z urodzin chłopców,tak mniemam bo Dadzia odszczelona w świecące rajstopki :rofl2:
Piękna parka :rofl2:

Dziś młody zaliczył szczepienie,waży juz 6,800 :szok:

ewelcia zdrówka i buziak :*

reklama
Anineczko no ja wczoraj widzialam ze z Jeremieszka duuuuzy mezczyzna:)...a wlasnie...dziekuje za odwiedzinki:)

Zrobilam golabki na szybko i czekam az sie podgotuja i spadam spac...czuje sie okrpnie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry