reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
asiuasiu dobrze ze robilas wczesniej wyniki z krwi niezly numer...a co do badan gp nie powinien robi problemow a jesli nawet to mozesz zrobic na wlasna reka i tyle
mialam szczescie ze znalam grupe krwi bo krwawilam w ciazy i musialam dostac zastrzyk a gdybym nie wiedziala to bym nie dostala i moglo byc roznie. gdzie moge na wlasna reke zrobic takie badania w Polskiej klinice np?

asiuasiu na różyczkę robi lekarz na pierwszej wizycie lub szpital na pierwszej wizycie i to bezdyskusyjnie sprawdzają czy masz przeciwciała na tą chorobę..Na toxo i cytomelagię zrobiłam sobie u polskiego gina w Dublinie,ale poprosiłam też w szpitalu pielęgniarkę by dopisała mi to badanie przy pobieraniu krwi na pierwszej wizycie,bez problemu dopisała stwierdzając że moje życzenie jest dla niej rozkazem ;-)

hej dziewczyny ja tak szybciutko i na chwilke a wiec bylam z nikusiem u lekarza bo od wczoraj glowke ma okropnaa dzis wstal taki podrapany ze szok i co lekarz ZE TO NIE JEST ALERGIA :angry::wściekła/y:przepisala kolejne masci i tyle wklejam wam moje dziecko ktore nie ma alergi na cokolwiek DSC00718.jpga babka jeszcze powiedziala ze on wyglada naz zdrowego i szczesliwego bobasa ale to ze leb sobie drapiw do krwi to juz ja nie wzrusza,mleko pepti narazie mieszam z aptamil bo maly musi miec krowie mleko we krwi zeby mu badanie wyszlo w pl wiec nie moge odtawic calkowicie mleka .wczoraj zakupilam nowy szapmon bo moze go j&j uczula dzis szwagierka zasugerowala ze moze spi na poduszce nieodpowiedniej.juz kuzwa niewiem co mam zrobic :no:ach ci lekarze szkoda gadc:-(

Witam
Asiaasia1 ja robilam prywatnie w polskiej klinice w Dublinie
Biola zmien lekarza bo to jakas paranoja jak nic nie jest przeciez widac ze cos sie dzieje a swoja droga Natalia nietolerowala kosmetykow z j&j uczulona byla na nie,a oliatum probowalas?

Zaliczylam dlugi spacer z ranca jak wyszla o 10 to dopiero wrocilam obiad mam takze luz musze jakiegos kawulca strzelic sobie bo cosik mulina spanie

Milego dnia

reklama
Do góry