reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko jakie pysznosci ,kusisz kochana kusisz
Tichonku a gdzie melduneczek:-)

A my niedawno wrocilysmy ze spacreku fajnie na dworze tylko za bardzo wieje zakupki zrobilam w polskim sklepie spotkalam znajoma chwile pogadaylysmy i razem poszlysmy nad morze a w gruncie rzeczy odprowadzila mnie az pod sam dom wiec na kawke zaprosilam
qurde wylecialo mi z glowy ze dzis bank holiday a mialam w planach jeszcze pasmeteryjny zachaczyc a byl zamkniety
Obiadek zjedzony teraz odpoczywamy sobie :)

Ide przebarc mala bo cosik czadzi

hej dziewczyny mam do was pytanie czy jak staralyscie sie o dzieci to prosilyscie gp o badania na cytomegalie rozyczke i toksoplazmoze ja przy 1 dziecku robilam te badania w polsce teraz chcemy sie starac o drugie i chcialam znow zrobic tylko nie wiem czy w ogole tutaj robia pozdrawiam

My po obiadku,Igorek śpi.M dzis kupił puzzle na podłoge i zrobił Igorkowi kącik do zabawy.:tak:Jak wstanie na spacerek pojdziemy.Miała dzis w planach jechac do lekarza,ale sie nie dostałam brak miejsc.Jutro spróbuje.:tak:
asiuasiu1 ja tu prowadziłam ciąża,ginekolog z Irlandii napisała mi na kartce jakie wyniki mam zrobic bo akurat leciałam do Polski.I w Polsce sobie zrobiłam wszystkie.

Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
czyli normalnie isc do gp powiedziec ze chcemy miec 2 dziecko i czy moze mi zrobic badania krwi na toxoplazmoze i cytomegalie itp? gliwa ja przy 1 planowaniu dziedziusia zrobilam wszystkie badania w Polsce ale teraz nie bede leciala specjalnie zeby robic badania wtedy bylam akurat wiec robilam tam. tutaj zrobili mi badania na grupe krwi bo wiEdzialam ze mam - i sie pomylili fajnie cooo :D dobrze ze wiedzialam ze mam - wiec jak wyszlo ze + to powiedzialam lekarce ze raczej nie moge miec + zrobila badania jeszcze raz i wyszlo -

Lubiczanko zjadlas cos chociaz z tego co naszykowalas?
Szkoda ze wczesniej nie przeczytalam o tych pysznosciach...;-)sciagnela bym Cie do siebie:-Dale bez pysznosci tez zapraszam;-)
Anineczko i co,odpoczelas,chlopaki juz wrocily?

ja jakas dzis busy jestem...
teraz mnie jakies zmeczenie dopadlo i spioch...pije 3kawe mam nadzieje ze zaraz tu nie padne;-)

No kiepsko z tym kuszeniem,bo się nikt nie skusił:-:)zawstydzona/y::-(
Ewelcia-ależ oczywiście-spróbowałam wszystkiego-bo moja dieta już nie jest tak rygorystyczna-wiesz,waga teoretycznie osiągnięta to i sobie pozwalam;))))
AsieńkoM,Gliwa-mój J wymył oba samochody:-p

Anineczko-ależ Ci dobrze z tym"wolnym"...Szkoda,że J nie zabiera towarzystwa żebym sama sobie posiedziała...No z Miką powiedzmy;)))
No i w związku z brakiem chętnych na moje wyroby wsiedliśmy do auta i sami pojechaliśmy poodwiedzać-znajomą i moją byłą szefową-dostaliśmy pizzę na drogę...Niestety to już sobie musiałam odmówić,bo za późno na obżarstwa:-(
No-miłego wieczorku drogie Panie

reklama
Lubiczanko troszke za daleko mieszkasz szkoda
asiuasiu dobrze ze robilas wczesniej wyniki z krwi niezly numer...a co do badan gp nie powinien robi problemow a jesli nawet to mozesz zrobic na wlasna reka i tyle
Ewelcia nie zasnelas :-)

Milego wieczorku zycze :)

Do góry