reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tak na chwile, wstawilam pizze - mrozonke ale co tam;-), ja ostatnio nie wiedzialam o bozym swiecie, Asia kaslala tak ze az wymiotowala. W bank holiday szukalam na szybko lekarza, ale przeciez prawie wszystkie przychodnie zamkniete, udalo mi dodzwonic do dr. Kryka i bylismy na wizycie domowej, Asia juz nie kaszle, jest zdrowa wiec w poniedzialek przedszkole:-). Juz wszystko mam sprzatniete na swieta wiec teraz wiecej odpoczynku i bede planowac co tu na swieta gotowac,
Spokojnej nocki wszystkim zycze:tak:

reklama
Wisienko i po co sie tak chwaisz ze masz na swieta sprzatniete???zaraz sie kolejka ustawi:sorry2::-D:-D:-D jak cos jestem pierwsza ;-)..
Zdrowka dla Asi zycze.
Lubiczanko nawet gdyby byla marchewka SZym krupniku i tak by nie ruszyl:baffled: raz w zyciu zjadl 2 lyzki;-):sorry2:..najlepiej jakby codziennie byly golabki;-)

Ewelcia- ze niby mam u kogos sprzatac?:-D:-D:-D dobre, dobre, tylko ciekawe kiedy? chyba nocami;-)w ciagu dnia pracuje, a wieczorami jestem sama z Asia, maz pracuje. Weekendy spedzamy razem wiec nie mam kiedy za bardzo

Bry
Aniu no i fajnie, że Nacia do przedszkola idzie, będzie fajnie
AsienkoM jak tam P? Pogodzeni? a Zuzia zuch dziewczynka:)
Gliwusku widziałam Cię wczoraj po 14, chyba do domu wracałąś z Igorkiem, ale nie byłam pewna, czy to Ty i jakaś starsza pani koło Ciebie szła, wię c w ogóle. W okolicach polskiego sklepu:):)

Wpadłam się pożegnać. Będę pisać co jakiś czas:-p

Ostatnia edycja:
hejka:-)
jaki piekny sie dzien zapowiada, podobno taka pogoda ma byc do czwartku :-):-)

AsienkoR- a Wy do Polski lecicie na swieta juz?? jak tak to spokojnego lotu :tak:
AsienkoM-no wlasnie pogodzeni?? A Zuzia ma jeszcze czas na nocniczek i pewnie za niedlugo juz bedzie caly czas wolac ;-)
Anineczko-a gdzie Ty??
Wiesienko- u mnie by sie nie dalo tak wczesnie posprzatac, bo juz na drugi dzien bylby balagan przy moich urwisach:no::rofl2::dry:Dobrze,ze Asia ma sie juz dobrze:-)

Spadam sie ogarnac,bo na miasto trzeba sie ruszyc, zakupy zywnosciowe czekaja- uwielbiam:confused2:

Witam

Marcysia, Asienka_r noo pogodzeni, ale rano P sie zezłościł, że kazałam mu się młodą zająć. Chciałam przyszykować wszystko na śniadanie i obiad żeby potem razem piękny słoneczny dzionek spędzić, a on, że jak jestem sama to sobie jakoś radze a jak on jest to już mu coś każe, a ja do niego, że jak jest w domu to mógłby sie zajac młodą. Och te chłopy.:no:

Asienka_r no wspominała mi wczoraj Gliwa, że chyba Cię widziała ale nie była pewna, spokojnego lotu i udanego wypoczynku

Ide na słoneczku kawke spijać, obiad prawie gotowy tylko mielone zagnieść, kartofelki obrane, barszczyk czerwony zrobiony, a z resztek buraków to do mielonych buraczki będą.

pa

O jaka dziś cisza
AsieńkoR-mam nadzieję,że lot był spokojny i już się cieszycie Rodzinka:)
AsieńkoM-ale wiesz,że coś w tym jest...ja tez sie łapię na tym,ze w tygodniu wsio sama robię-nawet czas na zumbę,a jak tylko J w domku to dzieci jemu wpycham:dry:
Wiesieńko-zdrówka Asiuni:tak:No u mnie też raczej mowy nie ma o tak szybkim sprzątnieciu domu-ba,teraz kiedy jestesmy w trakcie przeprowadzki Święta to ostatnie o czym myslę:zawstydzona/y:
Ewelcia-a to Szym z moim Dawidkiem na temat gołąbków mogą sobie ręce podać
No mykam-miłego wieczorku Kobitki

reklama
witajcie w niedzielne ciepły wieczór

U nas dziś był pierwszy dzień lata tej wiosny, dzięki temu rozpoczęliśmy sezon grillowy, a mała wyhasała się przez cały dzień na ogródku.
Właśnie została wykąpana (po umyciu okazało sie, ze swoje dziecko umyliśmy) i juz zapakowana w łóżeczku śpi. Kładziemy ją tak ok. 21-wszej. Miłego wieczorku Wam zyczę.

Do góry