reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienka dobrze, że Asia ma się już lepiej
Lubiczanka ja tam małej często nie muszę wypychac, sama się garnie do taty, jak tylko wie, że w domu jest.
Katrina tak więc sezon rozpoczęty, fajnie. u nas też piękny weekend był, Zuźka większość dni na powietrzy spędziła.

Dobrej nocki

reklama
AsieńkaM - u nas dopiero dziś było pięknie, wczoraj był silny wiatr, ale sprawdzałam prognozę pogody, to niby do czwartku ma byc tak jak dzisiaj - nie mam nic przeciwko temu.

Hejka

Ale mgła, można nożem ciąć.
W nocy młoda zaczęła troszke kaszleć a w środe szczepienie ma. :sorry2:Kaszel mokry. Kurcze do roku nic jej się nie czepiało, dopiero teraz, a wszystko robie tak jak zawsze, ubierana tak samo, na spacery chodzimy. Jedynie to przy ubieraniu i przy wysadzaniu na nocnik zawsze ucieka. I oczywiście zawsze do kuchni i lata na bosaka lub siada na płytki.:baffled:
Szkoda, że flegaminy nie mam.
Może polecacie jakiś syrop na mokry kaszel tutaj dostępny dla dzieciaczków po roczku.

Obiad mam z wczoraj więc luzi, jedynie dom ogarnąć trzeba.

Witam
Ewelcia-zaszalałaś;)
AsieńkoM-u nas słonko:))))ja flegaminę mam,chętnie bym pożyczyła:sorry2:
a u mnie pobudka o 6tej,śniadanie,spacer z pieskami,dzieci do szkoły,zakupki,2prania(już wiszą),obiad prawie gotowy i...pora potańczyć;)
Miłego dnia Wam

Hej.
Wekeend minął dobrze,wczoraj w Dublinie byliśmy,a po południu na grilku u Anii.Jakos szybko ta niedziela mineła,za szybko.I znów poniedziałek pranie sie kręci.Igorek obudził sie przed 8 zjadl buteleczke,pobawił sie z mamusia i zasnął.
AsienkoR trzeba było mnie zaczepić:tak:
Wisienko współczuje,dobrze ze córcia ma sie lepiej.
Miłego dzionka.

Hejo!:-)
Ale cudnie na dworze:-)
My wczorajszy dzień spędziliśmy familijnie,nad morzem,na placu zabaw.Obiadu nie robiłam,został skonsumowany na mieście:tak:więc cały dzień poza domem:-)Uwielbiam takie dni;-)
Też w prognozie czytałam,że do czwartku ma byc tak pięknie:tak:
A my w piątek mamy dzień załatwiania różnych spraw,P bierze wolne i jedziemy do Dublina,paszporty załatwiac,do biura podatkowego,do paru sklepów a tu pogody nie będzie:sorry2:
AsieńkoM oj,faktycznie,akurat przed szczepieniem:sorry2:Zdrówka dla niej:tak:Ja stąd na mokry kaszel Exputex podaję,ale niestety on od 2 lat:sorry2:
Lubiczanko jak robiliście te fotki na miejscu u polskiego fotografa to ile czekaliście na odbiór,bo nie wiem ile wcześniej pojechac,żeby zdążyc przed wizytą w ambasadzie:sorry2:
Anineczko całusek dla 3-miesięczniaka;-)
Asieńko_r miłego pobytu:tak:
katrina grill...mniam:-pMy musimy dopiero grila zakupic bo stary się rozleciał i skończył na śmietniku:sorry2:
Boszsz...co za kraj,nie mogę nigdzie kupic Mattowi czapeczek na wiosnę:dry:Dobrze,że ma jedną,jedyną po Radku,ale poza tym kiepsko:dry:Wszędzie już z daszkiem,kapelusiki albo kaszkiety a ja chcę takie bawełnianie,wią:sorry2:zane

Dzięki:-)
Oj ja też:-Di najważniejsze,że nie muszę stac przy garach:-D
Dlatego jak pomyślę o wczasach,o tym,że 8 dni zero gotowania,te śniadania do wyboru do koloru,to jedzenie w knajpkach to aż cała happy jestem:-D
Ano właśnie,Aniaa za 12 dni welcom Spain,co?Pewnie wcale się nie cieszysz,co?;-):-D
A my dziś o 17:30 idziemy mieszkanie oglądac:tak:...Ale nie wiążę większych nadziei z ta próbą wynajmu:confused2:A tak bym chciała się stąd wyprowadzic.

reklama
Dziewczyny, jak to jest ze zmiana odresu, jak sie czlowiek wyprowadza do innego miasta? Trzeba sobie szukac w nowym miescie nowego GP, powiadamiac starego o zmianie, przenosic jakies papiery o dziecku, co ze szczepieniami??

Do góry