reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się.
Jeszcze nie pada :eek:

Lubiczanko helloł.Wracajcie do nas już nooo.
Fajnie,że fajnie się bawicie ;-)

Barmanko o ja gapa.Wszystkiego co najlepsze dla Marcelka :-)

Gliwa to fajnie,ze po bilansie wszystko dobrze.A dlaczego Igorek miał krew upuszczaną?

no idę kawkę wypic.

reklama
hej!
U nas tez jeszcze nie pada..ale znajac zycie zaraz zacznie,bo pranie wywiesilam na dworze:sorry2:zawsze mam takiego pecha...

Lubiczanko wracaj do nas:)buziak dla was:)

ide chyba kawke wlnac,bo spiaca jestem strasznie:dry:

Moj mały bąk śpi,przez ten czas poprasowałam ciuszki, obiadzik zrobiłam.Teraz siedze i kawke spijam.
Anineczko Igorek miał krew pobierana,poniewaz ma wezły chlonne powiększone i pediatra dała nam skierowanie na krew.Dla pewnosci.Możliwe za ma to przez ząbkowanie,kazde dziecko inaczej przechodzi.Wyniki powinny byc w poniedziałek lub szybciej.

tichonku to moja Voi zaczęła jak miała 4 msc 1 dolne na raz
jak miała niecałe 6 to 1 górne na raz i zaraz potem na te 6 msc 2 górne i później tez miała tak że na każdy miesiąc miała ząbek
a już wszystkie miała mając 1,8 jak dobrze pamietam :-p tylko ze wiem że jeden jej wychodził powoli ze na 2 latka wyszła koncówka , ale przebił sie własnie dużo wcześniej
a Emci idą wolniej niż jej ale wiadomo .. w końcu wyjdą wszytskie:-D hehe
gliwia super że po bilansie ok :-)
asienko ja często zmieniam płyny do płukania bo szybko mi się nudzą zapachy :-p więc nie mam takiego stałego... a po czasie wracam do fajnych na nowo :-) jeden jeszcze mis ię podoba ale to nie pamietam już czy z lenora on jest czy z comforta musiałabym powąchać zapach :-p on ma brazową nakrętkę ;-) i tyle moge powiedziec hehe
ale truskawkowy jest gicior jak na razie ;-)

a my dzisiaj sporo czasu spedziłyśmy na dworku :-)fajna pogoda to trzeba korzystać ;-)
a teraz idę dokończyć film z mężem i spac :-p

reklama
Do góry