reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

mi z kolei dzień popyla jak oszalały-pewnie dlatego,że przeszło pół dnia poza domkiem(Dawid miał dziś w szkole dzień sportu)...szybki obiadek-dla nas pizza,a dla J tatar(po wczorajszych kuchennych rewolucjach go naszło;))Pierwszy raz w życiu robiłam i czekam z niecierpliwoscią na powrót mego"chłopa";)))
Tichonek-dobrze,że chociaż chrzestni Mattiego nie odstawiaja Radka na drugi plan:)))i pomyslnego przechodzenia poszczepiennego;)A tak w ogóle-jak to weny nie miałas?????:szok::angry:
Anineczko-dlaczego w getrach Siostra chodzic nie może?Że co niby?Rozpieść ja na maxa-a jak!!!
Co do prezentów to jeszcze słowo-bo np chrzestna Dawda,moja Siostra-często o jego ur przypomina sobie po fakcie itd,ale jak tylko jest sposobnośc widzenia się oko w oko,on naprawde czuje,że to jest"jego Ciocia"-i nie dlatego,że prezenty czy coś,bo ostatnio nic nie dostał-ale ciocia była i utulała go,i pogadała i była-cała dla niego:tak:generalnie jeśli o chrzestnych chodzi to moje dzieci mają super...ja tak ogólnie o"ludziach"pisałam:tak:

reklama
Bede plakacccc buuuuu bylam jednak z nikusiem u lekarza ma anginnne :(i znow antybiotyk,w sumie jak juz szlam to sie domyslalam ze to to bo mial biale kropki na migdalach i dziwny zapach z ust i nosa.ale z skad angina u niego boze boje sie zeby nie mial tego co kacper:(jestem zmeczona ryczec mi sie chce i chce juz do pl,oczywiscie urodzinek nie bedzie:(

Tichonku mam w domu naprasowanke...kupilam kiedys mialam na kurtke naprasowac,ale Szym z kurtki wyrosl a naprasowanka lezy:)dawaj adres to Ci wysle....jak znajde to napisze dokladnie co na niej jest,ale chyba jakies auto:)

Biola zdrowka wam zycze:)
Nie jestem jeszcze matka chrzestna,wiec nie wiele wiem w tym temacie:-p.....ale powiem szczerze ze juz bym chciala miec jakies dzieciatko;-)....

Szymkowi tez chrzestni nie wysylaja prezentow,ale jak jestesmy w PL (w lipcu bedziemy po 2latach:-p:sorry2::zawstydzona/y::szok::-D)to pewnie cos dostanie....ale ja nigdy na to nie liczylam,jak chrzestni maja zyczenie to czemu nie:)

Ja zabieram do {PL torbe slodyczy;-):-D....i jakis alkohol;-):nerd:....musze uczcic nasz pobyt w PL z m siorka b.obficie...biedna sie zalamala osttanio,bo myslala ze my juz w czerwcu bedziemy,a nie w lipcu:-D

posucha tutaj.
my zaliczyliśmy zakupki,młody bardzo dzielny bo spał tylko raz w południe,ale ani nie stęknął.cudo chłopak.

młodzieży dostała auta z lidla,polska firma Wader :-D

biola współczuję,a jak Kacper,czekacie na konsultacje u laryngologa?

ewelcia jeszcze wszystko przed Tobą z chrzestowaniem czy jak to tam nazwać :dry::-D

idę na piwko,ło ludzie ale dobrze smakuje :szok::-D

reklama
Do góry