reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

cześć Wam:)
wczoraj dzień bomba!Pojechaliśmy do Clonmel na plac zabaw-dzieci prawie 2godziny szalały:)Potem obiadek w KFC,a na koniec zakupy:)))lubie tak:tak:
miłego dnia Wam-a nie wiem jak "tam",ale tu znowu zapowiada sie ładny dzień

reklama
Lubiczanka, u nas też zapowiada się fajna pogoda :tak:
Wczoraj mieliśmy wizytę koleżanka, fajnie tak poplotkować sobie ;-)

A dziś Alutka ma szczepienie, buuuu.

Wam też miłego dnia.

Hejka

U nas wczoraj dzionek tez był fajniusi, zakupki, szybki obiadek a potem goście. Sąsiedzi byli z synkiem żeby młody zapoznał się z miejscem. No i dzisiaj już będzie u nas od 13:30. Ten tydzień miał być na rano ale im się grafiki pozmieniały.

Barmanka no pewnie, że fajne sobie poplotkować, Buziak dla Ali na 2 miesiączek
Gliwa ooo to super, że bileciki juz zakupione.
Anineczka buziak dla syneczka na jego 6 miesięcy

Miłego dzionka

Hej.

Nam tez fajnie niedziela mineła,bylismy w Swords pochodzic po sklepach.Troszke rzeczy kupiłam,wiec człowiek zadowolony.:-):tak:Igorek poszedł na drzemke,ja siedze i kawke spijam.
Barmanko
powodzenia na szczepieniu.Buziaczki dla Ali na dwa miesiączki.
AsienkoM
to Zuzia bedzie miała towarzystwo co?:-)
Lubiczanko
fajniutko ze dobrze Wam niedziela mineła.
Miłego Dnia.

Dzien doberek!!:-)
I u nas pieknie swieci slonko...:-)
reczniki juz sie wypralay zaraz posciele wrzucam....:-D:blink:....
obiadek sie pichci powoli...trza chyba kawke jeszcze jedna strzelic:)

my wczoraj bylismy w krainie zabaw na urodzinach Szymka kolegi...mlody sie wyszalal od 13 do 16 i jeszcze mu malo bylo...
Szalal potem jeszcze do 19 na osiedlu...zmeczony strasznie poszedl spac;-)

milego dzionka...

No ja po wizycie w szkole dawida-godzinę posiedziałaym z dyrem(ale z takim ciachem i pół dnia mogłabym pogawędzić;))I rzeczywiście zostawił "świadectwo"do analizy i potwierdził,że mam rację-zwłaszcza z matmą:-DZobaczymy jakie bedzie sprostowanie:)
Teraz siadłam,bo obiad już tylko czeka na obróbkę termiczną-czyt ugotowanie i usmażenie;),w piekarniku siedzi pleśniak...Pranie na szczęście mnie ominęło,bo wczoraj dwa trzasnęłam.Fajno jest;))))
Gliwa-pochwal się co sobie nabyłaś;)
Anineczko-ogromniasty cmooooook dla mojego Jeremiaszka:****Proszę jak 6miesięcy błyskawicznie minęło;)))
images

Ewelcia-no jak mało bylo Szymkowi,to nie ma wybacz;)))
Barmanko-o proszę...a nas zwyczajnie goscie szerokim łukiem mijaja:/A jeszcze teraz jak większość znajomych zwinęło manele do Pl na wakacje to nawet na miejscowych liczyć nie mogę:/

Lubiczanko kupiłam sobie spodnie,bluzke i torebeczke.Chciałam sobie jeszcze sukienki kupic w H&M ,ale M mi doradził ze takie sobie sa i nie za bardzo lezą.I małemu wziełam pare rzeczy.Dobrze ze spotkanie z dyrem udane,oby sprostowanie było pozytywne.

reklama
Do góry