reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny wlasnie sprawdzilam i dziala do 30/09 mozna rozmawiac za free z lycamobile- trzeba tylko zamowic karte online, ja zamowilam na stronie i ja czekalam dlugo ponad 2 tyg, ale moja sis dostala po 3 dniach i wlasnie rozmawialam prawie godz i jak miala 1 zl na karcie tak miala po skonczonej rozmowie:szok:

zdrowka dla chorowitkow, moja Asia tez troche narzeka na bol gardla i troche katar, ale irlandzkie dzieciaki tak chodza z gilami do pasa

Ania- niestety taki okres a jeszcze jak Natalka nie miala takiego kontaktu z dziecmi to moze sie zaczac, u nas tak bylo jak Asia zaczela przedszkole
lubiczanka- po tyg bedzie lepiej, zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
Wiesieńko-co za karta?Co przeoczyłam?
Ewelcia-chodzi na 4godziny 5razy w tygodniu:)Ale po powrocie tez taki padnięty jest...Dziś np oglądając bajke na pół siedzaco usnął
Aaniu-to na skypie jeszcze mnie możesz dorwać;)))

lubiczanko - karte sim zamawiasz i dzwonisz, mozna tez kupic w supervalue z doladowaniem za 10, ale ja zamowilam online sama karte a doladuje sobie za ile bede chciala, nawet na te 2 tyg za free, a ja lece do PL wiec z nieba mi to spadlo:tak:

Witam piatkowo:)
Wiesieńko-jesli Cię nie wyprowadzi to z równowago,to plisss jak krowie na rowie-że o co chodzi z ta karta...idę do SV i proszę o"..."?i że polega to na tym,ze dzwonię gdzie chcę i ile chcę jeśli jakieś doładowanie kupie,czy to konkretna sieć jest?
Pchła_Szachrajka-przede wszystkim GRATULACJE!!!witaj wśród nas...chętnie przyjmiemy,ale opisz coś o sobie-widzę,że ślub zbliza się wielkimi krokami:)Tu czy w Pl???
Miłego dnia Wam Kochane

reklama
Do góry