reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej ja na szybko, padam z nóg :( Alicji się poprzestawiało spanie i już nie chce spać po południu :dry: sie jakaś aktywna zrobiła :nerd: i wszystko ją nudzi bardzo szybko i trzeba jej coś wymyślać! Dobrze że jest Marcel, to ją troche zabawi, bo zaproszeniem nawet do kibla bym pójść nie mogła.. Oj skończył się freedom:oo:

Witam nową mamusię. Rozgość się. I napisz cosik o sobie :tak:

reklama
pisze w takim razie
zamawiasz sobie ze strony Welcome to Lycamobile - The New Lycamobile Pay As You Go SIM karte sim ktora jest za free i potem ladujesz za ile chcesz doladowanie mozesz kupic na stronie albo w super value, centra- sklepy podane na stronie, na karte czekalam ok 2tyg. i zamawiasz tez komus z rodziny z kim czesto rozmawiasz karte do PL- osoba dzwoniaca z PL do Ciebie nie placi nic i Ty tez- to jest pierwszy wariant;-)
drugi wariant- kupujesz zestaw startowy za 10€ w super valu i w tym masz karte i chyba 10€- i karte masz od razu nie czekasz az Ci przysla.
Wiem ze darmowe rozmowy sa do 30/09 a potem sie placi, ale jeszcze nie wiem ile bo sie zaglebialam, jak sie bedzie oplacalo to zatrzymam karte, jesli nie to wyladuje w koszu
jak znajde chwile(lece do PL) to wpadne jutro i jak cos odpisze w razie pytan,
milego wieczoru

Witam
Wiesieńko-ahaaaaaaa....Ja już kumam...ale skoro jeszcze "tylko" 2tygodnie,to ja sobie daruje-bo zanim karta dotrze do Pl:/ój przegapiłam fajną okazję:(((
Barmanko-noooo...Nie ma lekko-ta dzisiejsza"młodzież"-wszędzie za matką to to poleci;-):-)Ja też stwierdziłam,że dzięki Bogu za starsze dzieci-bo sfiksowałabym z moimi wszędobylnymi Maluszkami:baffled:
Miłego weekendziku Wam-oby był ładniejszy niż sie u nas za oknami zapowiada;)

Biola tak jak dziewczyny wcześniej pisały można mieć punktów na 3 latka. Niby Garda nie może dać Ci punktów karnych na polskie prawko , ALE może wydać zakaz prowadzenia auta na terenie IRL( wiem to z pierwszej ręki, więc trzeba uważać )

Hej kasiu no moj r tez tak myslal zee nie moga a jednak dali 2punkciaki:(a o tym ze moga zabronic jezdzic to tez wiem,u znajomych jest taka wlasnie sytuacja

A,teraz z innej beczki poratujcie mnie co moge kupic na problemy intymne:(kuzwaa nigdy w zyciu nie mialam zadnych z tym problemow a teraz jak nie zapalenie pecherza to cos tam mnie szczypie swedzi i nie jest tak jak powinno byc:(

Hejoo, ale pogoda :wściekła/y: jak m ma wolne i można gdzieś jechać z dzieciakami na cały dzień to leje :wściekła/y:
Zjadłabym coś dobrego, jakiś pycha obiadzio..ale nie chce mi się stać przy garach :confused2:

Biola, z leków nie pomogę, ale jeśli chcesz mam kilka saszetek Tantum Rosa to mogę Ci podrzucić :tak:

reklama
Do góry