reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.

Lubiczanka udanych zakupów.

Ja zaraz po przebudzeniu musiałam ponownie wysłać e-mail ze zdjęciem do landlorda bo piecyk znowu nie chodzi do tego doszedł dodatkowy problem. Płomień w piecyku nie chce się załączyć i włącza się kolejna lampka z alarmem.

Biola zdróweczka

Zuzia juz się przyzwyczaiła do sojego pokoju bo juz ładnie śpi do 8, przestała wstawać po 6, dobrze że to tylko tydzień trwało.

reklama
Bry
Wichurko jak mąż wymyślił imię, znaczy miał je dużo wcześniej w głowie t tak miało być, że będzie synuś:):):), my mieliśmy imię dla dziewczynki zanim jeszcze się pobraliśmy hehe i mamy Anię:):)
Biolu zdrówka dla Was
Lubiczanko udanych zakupów
AsienkoM a to pech z tym piecykiem, teraz to niech landlord ruszy 4 litery i migiem coś z tym zrobi, fajnie, że Zuzia już się przyzwyczaiła do pokoju

Ania zjadła po południu rosołek, siedziała pod kocykiem cały dzień i lepiej się poczuła, dzisiaj już rozrabia, więc to było chwilowe osłabienie

Dobrego dzionka

Wpadam doslownie na minutke! Szef juz dzisiaj w pracy jest i zawalona jestem praca.... i wszystko na wczoraj ;) Heh...
Milego dnia :) Jak dobrze, ze juz jutro piatek! :)
Tez sie nie moge doczekac swiat - pare dni wolnego bede miala :)

Hejka

O 8 obudził mnie dzwonek domofonu, listonosz. Przyszły moje ksiażki. Juuupi. Od razu humor lepszy.
Dzisiaj ma przyjechać znowu facet do piecyka, mam nadzieje, że wreszcie go naprawi a jak nie to ja mu wreszcie powiem do słuchu co to zniego za fachowiec.

Lubiczanka
dobrze, że chociaż część odhaczyłas.

Miłego dzionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry