reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
AsienkoM lecimy do Polski w tym tyg.ale jeszcze niewiem w którym dniu.A wracamy 17stycznia raczej.:-)My zawsze kupujemy bileciki na ostatnia chwilke.
AsienkoR tak wiem o tym sklepie,ze jest otwarty.:tak:
Lubiczanko kliknęłam :tak:.
Pranie sie drugie kręci,Igorio sie bawi.A mamusia kawke spija.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Gliwa-serio?A tanmiej są bileciki czy o co chodzi,że tak na ostatnią chwilkę?Nie boicie się,że nie będzie juz biletów?
Asieńko,Wichurko-u mnie w domku rodzinnym tez groch z kapusta na wigilijnym stole to tradycja,ale ja nie przepadam,toteż w tym roku zastapiłam krokietami z kapuchą i grzybami;)

Ja krokietow JESZCZE nie umiem robic ;)

Za to z nowosci ktore robie 'pod meza' - bo on z innych okolic, to czerwony barszcz i ziemniaki na stole ;) Beda sledzie w smietanie, ktorych nie lubie, ale je sie je wlasnie z ziemniakami, wiec tez zrobie ;) Ale ja sama zjem moje ulubione w oleju z cebulka ;)

Ja to bym nie mogla tak na ostatnia chwile z biletami ;) cenowo jak sobie ostatnio sprawdzalam do Lodzi to ponad 200 euro w jedna strone. A styczniowe, zwlaszcza te z dalsza data, to juz tansze ;) Sama lece 19-23 stycz. i malutko zaplacilam.

I ja i mój P z opolskiego,mieszkaliśmy kilkanaście kilometrów od siebie a wigilia u niego zupełnie inna niż u mnie:-DU mnie ziemniaków nie było,u niego tak:tak:U mnie barszcz z uszkami a u niego...zupa czereśniowa:eek:
Teraz jest kompromis bo są na naszej wigilii jego ziemniak ale jest i mój barszcz:-D
Ja już krokiety mam,dziś zrobiłam kapustę z grzybami a teraz się rolada mięsna piecze:tak:
Uszka i pierogi mam zamrożone,ale na wigilię ich nie spożyjemy bo wyjeżdżamy do P kuzyna pod Cork więc tam uszka będą,nie będę z domu wiozła:tak:
Mój Radek wczoraj był na pierwszym disko w swoim życiu,w szkole mieli:tak:Nie podobało mu się bo...Taka jedna Karolina tak go ściskała,że mało go nie udusiła:eek::-DZaczyna się:-D
Jutro w szkole po 18:00 będzie winter concert a w środę dzieci jadą do teatru na "Piękna i bestia"czyli w sumie już niewiele nauki;-)
Szlag mnie trafi czyba:wściekła/y:W spacerówce Matta połamała się taka jedna część przy kółku,tylko kwestia czasu i kółko odpadnie:wściekła/y:Wózek na gwarancji jeszcze do marca,szkopuł,że nie mogę paragonu znaleźć:crazy:K.... pięknie!!!150€ w pizdu,ani wózka ani kasy:wściekła/y:

reklama
Witam wieczornie

U nas chorobowo niestety Lenus wczoraj na wieczor goraczki dostala w nocy tak samo miala goraczke a Nacia od czwartku biegunke wirusa podlapaly kwestia czasu pewnie i mnie tez dopadnie
Wczoraj mielismy dzien zakupowy prezenty kupione dla dziewczynek to najwazniejsze :-)i czesc spozywki tez kupiona

Wichurko u mnie w domu rodzinnym tez pyrki byly :-)

AsienkoR jeszcze jednen sklep polski otworzyli niedawno Mroza :tak:

Lubiczanko glosik oddany

Tichonek to nieciekawie obys znalazla paragon

Spokojnej nocki zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry