Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cos tam pokupilam ale nie duzo.My chrzcimy w niedziele.Jutro tesciowa ze szwagierka przylatuja:-)chrzciny mamy po Polskiej mszy w Newbridge.U mnie maz dzisiaj w pracy i jutro tez.Od soboty do czwartku holiday:-):-):-)takze pobedziemy troszke razem.Jak tam dzieciaczki
wczoraj byli znajomi chlopaki podrinkowali a dzis dochodza do siebie

Ja od 6 juz na nogach
Mały szaleje od rana.Cos miał nockę dzisiaj niespokojną.Trzy razy mi sie przebudził i chciał smoka.Ale na szczęście zaraz jak mu go dałam to zasnął;-)Dzisiaj jakieś małe zakupy i upieke sobie spody do tortów,żeby mieć jutro mniej roboty.Robie torta z owocami i bita śmietaną<pychotka>;-)
Oj to udanych łowów tam napewno cos będzie.Byłam tam miesiąc temu i pokupiliśmy dużo rzeczy,a nie było jeszcze wyprzedaży to co dopiero teraz
Kurcze ja nie dałam rady do nexta,a tak lubie tam ciuszki dla małego.
Nie znam tej lekarki co z dziecmi jezdzisz.A gdzie ona przyjmuje?Ja raz byłam u Kryka i raz u Sochackiej i jestem z niej bardzo zadowolona.A do gina to Dybkowski;-)Wybieracie sie gdzies na Sylwka?Karmisz małą piersią?Buziaki dla Was;-)