misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
No w szpitalu raczej chyba nie ma...chociaz no nie wiem jak tam w Tralee. Ja robilam prywatnie w polskiej klinice. Ale nie wiem gdzie tam takowa najblizej ciebie sie znajduje:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wywoływali jej skurczów, tylko kazali czekać. w końcu jej M się wściekł i zrobił awanturę, bo przestała czuć ruchy dziecka. więc dali antybiotyk dla dziecka i kazali znów czekać
no i w piątek dali jej zastrzyk i urodziła, ale przy użyciu vacuum, bo ani ona ani dziecko nie miało już siły
mały był bardzo słaby, ale już jest ok - są w domu
koszmar!!! 
jak dobrze ze to tylko sen
Witam serdecznieChciałam gorąco pozdrowić wszystkie przyszłe i doszłe mamy w Irlandii. Ja jestem w 19 tygodniu ciąży blźniaczej. Mieszkam w Waterford na samym południu Irlandii.
)
Witam! W końcu ktoś z Waterford :-):-). Mam wrażenie, że się znamyWitam serdecznieChciałam gorąco pozdrowić wszystkie przyszłe i doszłe mamy w Irlandii. Ja jestem w 19 tygodniu ciąży blźniaczej. Mieszkam w Waterford na samym południu Irlandii.
)
... Pozdrawiam