Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od poczatku filtrowalam wode mineralne i dopiero gotowalam, i tak mi juz zostalo.Jakos niemoge sie odzwyczaicWitam wieczorkiem!
Didi jak tam u ciebie? cos sie wyjaśniło z paszportem?
Misia i jak tam, większość kobietek laa do kibelka na kilka godzin przed porodem, wiec uważaj ;-)
Wczoraj tyle pisałyście o domach i myszach, że śniło mi się że mamy w domu myszy i szczuryjak dobrze ze to tylko sen
ja dzis kupiłam filt Brita do wody i kurde super jest, wcześniej gotowałam Emmie mineralną i ciągle był w niej jakiś osad, normalnie ta mineralna to chyba gorsza niż kranówa![]()

Witaj nowa foremko.Ja taj jak Misia powim ze milo bedzie obserwowac jak rozwija sie twoja ciaza, bo blizniaczej jeszcze tu nie mamy.Czuj sie jak u siebie w domuWitam serdecznieChciałam gorąco pozdrowić wszystkie przyszłe i doszłe mamy w Irlandii. Ja jestem w 19 tygodniu ciąży blźniaczej. Mieszkam w Waterford na samym południu Irlandii.
)

Ja i moj maz jestesmy migrenowcami.Mojego meza dopadla wczoraj migrena a mnie dopada zawsze dzien pozniej widc pewnie dzis czeka mnie mily dzienDziękuję serdecznie za bardzo miłe i ciepłe przyjęcie. Ja również mam nadzieję, że się tutaj zadomowię. Wczoraj właśnie wróciłam ze szpitala z powodu ogromnych bóli migrenowych, na które oczywiście w ciąży nie ma skutecznego leku. Bóle były tak silne, że wymiotowałam i mdlałam na przemian, na szczęście już się wszystko dobrze się skończyło i mam nadzieję, że juz nie powróci.![]()
A byly wczoraj ogromne skoki cisnienia i moze dlatego cie tak dopadlo.
mam nadzieje ze to byla wina wlasnie pogody i obcy nie podmienili mi dzieciaka 

misia-a co mówiłam że się rozpakujesz pierwsza mnie nic nie bierze jutro mam wizytę w szpitalu
teraz mam zajęcie synem bo nie daje rady się oporządzić jedna ręką przywita siostrę
z gipsem. U nas piękna pogoda lało całą noc ale teraz super
słoneczko znów wyszło.... 

Hejhej :-)
powiedzcie mi czy lecac samolotem ..podczas startu i ladowania bede mogla karmic mala piersia ....
Kurcze lece 7 lipca ...z dwojeczka ....sama;-)