reklama

Mamy z Irlandii!!

hej adusia sliczny ten twoj maly kowboj:)
hee ja nie wiem kiedy nastepnym razem pojade do polski a zrobilabym sobie wakacje:)
jednak teraz moj szkrab jest najwazniejszy.

reklama
Majkasmam pytanko..masz moze jeszcze cos z tych rzeczy po syneczku???interesuj a mnie ciuszki i nosidelko...mozesz pszeslac mi jakies zdjecia...lub napisac cos wiecej???bede wdzieczna...
Aniayco do domku w Galway.to mieszkam wlasnie w takim na Knocknacarra..szukalismy wszedzie..ale tu bylo najtaniej.placimy 900 e za mies,mamy 2 duze sypialnie i 2 single.mieszakmy w 4 osoby..ale 6 weszloby spokojnie..jest duuuzy salon..i wielka kuchnia:)...poszukaj na tej dzielnicy...wszystki domki tu sa podobne do siebie..bardzo ladne i nowe:)!!! powodzenia!

iwona-arch

wlasnie wiem :) tez tutaj szukamy... moze zostaniemy sasiadkami :P mezus ma dzis zadzwonic w kilka miejsc jeszcze, zobaczymy co z tego wyjdzie, najpozniej w piatek bede wiedziala gdzie mieszkam.

eee towidze anay i iwona z galway:)ja mieszkam na merlin park wiec moze sie kiedys spotkamy??
na obrzerzach miasta to nie ma problemu zeby znalesc mieszkanie nie to co w centrum a jesli masz auto lub nie potrzebujesz codziennie ddojezdzac to wtedy sie najlepiej oplaci:)

Ja widze ze przeciwienstwie do innych forow gdzie mamus z Galway ani na lekarstwo tutaj jest nas kilka :) Fajnie bedzie z kim sie spotkac jakby co :D

hej hej...a ja mieszkam na frenchpark w Oranmor..wiec zapraszam na kawke..:)

Kamcia...kurcze no ja tez by;lam 10 .gdy byl przyplyw w sumie to prawie codziennie jestem w Galway...musimy sie kiedys zgadac na spacerek z maluszkami..ale z mojej wiochy Oranmore nie jezdza zwykle autobusy wiec tylko moge dotrzec do centrum jak moj chlopek jest w domku i nie spi po nocce ..ale jak macie ochote to zapraszam do nas na kawusie...jakby co to chyba moj telefonik podawalam predzej bo jak narazie jeszcze netu nie mam w domku..:0

pozdrawiam i sciskam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry