Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj z powrotem MisiaOn prawie wogole sie nie zalatwia...mam sie niepokoic bardzo?

Najważniejsze, żeby siusiał sporo, jak cięższej sprawy brak;-)

Kurcze chyba nie ma tutaj tego snickersa.Chodzi CI o masło do smarowania kanapek?Rozejrzę się ;-)przepraszam że wcinam wam sie w rozmowe ale odkad zaszłam w ciąże mażyłam tylko o jednym a mianowicie o Snickersie do kanapek. Tylko że w Polsce już go nie sprzedająnapiszcie mi czy sa one dostępne u was? nie jadłam go już od skonczenia podstawówki, a marze o nim od tak dawna. Dzięki
Misia Welcom Home :-);-)Ciao dziewczynki!
Przecztalam w pospiechu poprzednie strony i tak mi sie zrobilo milo...az nie moglam uwiezyc ile z was mnie pozdrawialo i wspieralo..a ze u mnie teraz hormony w rozsypce to od razu mi lezka az poleciala. Dziekuje:-)
Dzis wrocilismy ze szpitala. Jestem bardzo obolala...Alex ma zoltaczke i musze go bardzo duzo karmic. Jak znajde chwile wiecej i bede miec kolko do siedzenia;-) to opisze porod. On prawie wogole sie nie zalatwia...mam sie niepokoic bardzo?
A jak wejdziesz w edytuj sygnaturę wciśnij znaczek Aa z góry po prawej stronie nad ikonkami.Wtedy zamiast suwaczka pokaże się tekst i go wykasuj.Teraz Twoje suwaczki wyglądają BoskoJak mam zmienic suwak?? Zaraz mnie cos trafi! Wchodze w edytuj sygnature ale nie moge wykasowac tego co juz tam jest....why?
Alex gdzieś tam wciśnięty pomiędzy suwaczek ciążowy 

Kochana ja tam za wiele nie wiem,bo to mój mąż gadał z facetem.Dla mnie najważniejszą wiadomością jest,że zaoszczędzimy w ciągu roku 12%Anieczka Ja własnie slyszalam o tym Bord gais w radiu czy to rzeczywiscie jest tansze moze cos wiecej napiszesz jak sie orientujesz bo aj mam ogrzewanie na gaz i za elektrycznosc tez place wiec moze wyszlo by taniej ???dzieki

;-)Wiesz co wydaje mi się,że różnica jest nie za duża.Ja też miałam jakieś różnice (musiałabym wyszperac zdjęcia) ,ale zmiejszały mi się do dnia porodu.Ogólnie słyszałam,ze różnica około 2 tygodni to nie jest źle.Czesc dziewczyny, potrzebuje pomocy, bo wrocilam od lekarza i nic tylko płacze. Na usg BPD wyszło na 31tyg.i 2 dni, AC na 33 tyg.i 3 dni, a FL na 30 tyg.i 4 dni.Jestem w 34 tyg.ciąży, do tej pory wsyztsko bylo ok. A teraz lekarka powiedziala, ze dziecko moglo sie zatrzymac we wzroscie, za 2 tyg.kazal mi wrocic i zobaczyc czy sie cos ruszylo bardziej.Male sie rusza wazy 2037, a USG bylo 2d.
Pomozcie, to moja pierwsza dzidzia, szaleje z niepokoju![]()

Uwielbiam te ichne infection na wszystko 
Masakra.Chyba założe sklep obuwniczy dla dzieci bo mnie tak wpieniają tutaj z tymi butami