reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No kochaniutkie widze ze wszystkie dzisiaj leniu****ecie tak tu pusto:-)
Synek dal mi dzis pospac az do 9ej wiec czuje sie swietnie:tak::-D
Wlasnie popijam kawke i zastanawiam sie nad obiadkiem ale musze wam sie przynac ze jakos nie mam ochoty dzis na kucharzenie.:zawstydzona/y:
Nie moge sie doczekac juz jutra bo w koncu wraca moj slubny a dzis mam plotkarskie pogaduchy;-):-) wiec czas mi jakos zleci. Dziewczyny jak ktoras ma ochote na kawke i ploteczki to zapraszam do siebie;-):tak::happy2:

Ciao dziewczynki!
A ja dzis noc mialam do d...:-( Maly nie dal pospac...marudzil i ciagle chcial jesc...a ja nieprzytomna tylko go przystawialam...ehh...
Teraz znow go nakarmilam i przymuszam do ssania smoka bo jestem pewna, ze juz nie moze byc glodny.
Ale dzis mam wizyte fryzjerki i sie ciesze bo nareszcie cos zrobi z moimi odrosnietymi klakami!:-)

Hejka,
Dziewczynki pomozcie!
Mam pytanie odnosnie irlandzkich przepisow...
Sprawa wyglada tak:
W Irlandii jestem ponad rok, wczesniej pracowalam w UK i w Polsce.
Chcemy sie starac o dzidziusia, ale slyszalam wiele opinii, ze jak zajde w ciaze to moga mnie zwolnic w kazdej chwili :szok: Niestety to, ze mam prace nie chroni mnie w zadnym stopniu. Najgorsze, ze kontrakt mam przez agencje, tzw. otwarty, przedluzany z tygodnia na tydzien.
I wlasnie nie wiem jak to sie ma do ewentualnej ciazy :baffled: Czy moga sie mnie pozbyc w kazdej chwili? No i co z zasilkiem macierzynskim? Czy dostane? Kazdy mowi cos innego, a ja nie wiem co o tym myslec :-( Obecnie nie mam czasu, zeby udac sie po porade prawna...
Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje? Moj M pracuje, ma kontrakt na stale...
W marcu przyszlego roku minie mi 2 lata w Irl, no ale jakby sie teraz udalo, to wtedy bede juz rodzic :-D
No i co ja mam teraz zrobic? :-p
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego dzionka :-)

Hej
Frog my wczoraj z Martuska chodzilyśmy na salthill i tak sie zagalopowałysmy, ze pomyślałysmy żeby cię odwiedzić :tak:
a czemu zmieniasz chatke?

Misia tak bywa, jedna noc lepsza, druga gorsza...

witajcie dziewczyny:tak:
rozpisujecie się że masakra hehe...:-p

widzę że nadal temat filtra wodnego...
samma muszę się za jakimś rozejrzeć,.....:tak:
a w środę jadę do Galway.... i dowiem się czy będzie chłopiec czy dziewczynka.....:-D już się nie mogę doczekać....

miłego dnia......

Bylam w Argosie patrzec na te filtry Brity. I kurcze nie widzialam tam zadnej promocji. Ktoras z was mowila., ze do 6-paku filtrow dodawany jest dzbanek, ale nigdzie nie bylo takiej informacji...:-( Wiec sobie odpuscilam narazie bo nic z tego nie kumam..;-)

Hej mamunie u nas juz lepiej mleko powoli zaczeło lecieć :tak:ale czasem jeszcze podam 30ml sztucznego mała śpi ładnie jak na razie :-Dtylko mam jeden problem nogi mam spuchnięte jak banie skóry mi brak:szok: mówiła położna że to normalne ale ja jej nie wieże czy to że miałam epiduar może miec wpływ na nogi .:szok:martwie\się nimi bo w ciąży nie puchły a teraz:szok: szok może któraś to przerabiała:-(

Witam mamy:)
Wróciłam z pracy miałam ochote na czeresnie od wczoraj i dzis kupiłam i cała miske zjadłam:)
Łukasz pojechał gdzies zdjecia robic a ja sie obijam:)
Mam 3 dni wolnego sie ciesze bo znajde troche czasu dla siebie duzo pracy i jestem zmeczona a tak sobie odpoczne.
Pogoda dzis srednia wiec chyba siedzimy w domu.

Misia ja kiedys kupiłam Brita jak były w promocji w Argosie chyba 30 euro za dzbanek i zapas filtrow na 12 mies opłacało sie:)Jestem bardzo zadowolona

pozdro

reklama
Hej mamunie u nas juz lepiej mleko powoli zaczeło lecieć :tak:ale czasem jeszcze podam 30ml sztucznego mała śpi ładnie jak na razie :-Dtylko mam jeden problem nogi mam spuchnięte jak banie skóry mi brak:szok: mówiła położna że to normalne ale ja jej nie wieże czy to że miałam epiduar może miec wpływ na nogi .:szok:martwie\się nimi bo w ciąży nie puchły a teraz:szok: szok może któraś to przerabiała:-(
witaj tez mialam ten problem chyba z jakies 3 tygodnie po porodzie.....ale samo przeszlo:-)

Witam mamy:)
Wróciłam z pracy miałam ochote na czeresnie od wczoraj i dzis kupiłam i cała miske zjadłam:)
Łukasz pojechał gdzies zdjecia robic a ja sie obijam:)
Mam 3 dni wolnego sie ciesze bo znajde troche czasu dla siebie duzo pracy i jestem zmeczona a tak sobie odpoczne.
Pogoda dzis srednia wiec chyba siedzimy w domu.

Misia ja kiedys kupiłam Brita jak były w promocji w Argosie chyba 30 euro za dzbanek i zapas filtrow na 12 mies opłacało sie:)Jestem bardzo zadowolona

pozdro
kamcia gdzie kupowalas czeresnie??:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry