reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello monia :-)
no to widze ze przeboje male po drodze mieliscie..heh ale to lepiej, bo chociaz znajomych poodwiedzasz, bo pozniej bedac w domku to czasu na to nie ma:-)
widze ze lot nie najgorzej;-) u nas w pierwsza strone bylo srednio, ale cala powrotna droge nikos przespał takze luz;-)
co do cen w polsce szok:szok: widzialam w tesko lezaczek bujaczek za 247 zł, ktory tu kupilam za 37 e :baffled::szok:
my chcrzciny robilismy poza domem, wiec obylo sie bez kupna stolu:-D
pozdr

(...)
Lot w porządku, Emma trochę spała, trochę płakała, ale M trzymał ją na kolanach także spoko, okazało sie że mamy tyle bagaży, ze musieliśmy odmówic naszego tatę, bo nie zmieślilibysmy się do zwykłej osobówki i poprosiłam moją friend o odbiór, a ona taka zakręcona, ze pojechała do Katowic zamist do Krakowa :szok: hi hi i pisze mi smsa ze juz jest i czeka na lotnisku, a za chwilę dzwoni, gdzie ja jestem, bo nie widzi samolotu!!!! czujecie to
(...)
W Polsce pogoda nawet fajna, dziś moja siostra poszła z Emcią na spacer, a my poszlismy z Erykiem i jej córeczka (która dziś miała urodziny 6 lat) na epokę lodowcową, przy kasie troche nas zatkało bo bilety 78zł plus 17zł za popcorn :szok:
(...)
Ubawiłaś mnie tym Katowico-Krakowem :-D ale będąc z dziećmi pewnie Ci do śmiechu nie było...Super, że miałaś do kogo tam wdepnąć..:-)
W PL niestety ceny zwalają z nóg.. Ja szłam do cyrku z 3 siostrzeńcami i mamą a wydałyśmy stówę na same bilety!!:baffled: a najmłodszy niby miał gratisowy bilet..hehe..te ich gratisy...

Monia baw sie dobrze w Pl! Nie wydawaj za duzo na te bilety ihhih
Powiem wam ze ja to sie boje jak jade do Pl.Kasa tam idzie strasznie!!!
Pieniade poprostu znikaja.Wcale nie jest tanio!!! Pamietam jakpojechalamprosto z lotniska na jakies zakupy typu pampersy, przybory toaletowe,sloiczki i soczki dla dziecka, popsotu potrzebne reczy na 2 tygodnie.Rachunek w kasie 460 zl.Zaaaaa co??az rachunek sprawdzlam!

reklama
Monia baw sie dobrze w Pl! Nie wydawaj za duzo na te bilety ihhih
Powiem wam ze ja to sie boje jak jade do Pl.Kasa tam idzie strasznie!!!
Pieniade poprostu znikaja.Wcale nie jest tanio!!! Pamietam jakpojechalamprosto z lotniska na jakies zakupy typu pampersy, przybory toaletowe,sloiczki i soczki dla dziecka, popsotu potrzebne reczy na 2 tygodnie.Rachunek w kasie 460 zl.Zaaaaa co??az rachunek sprawdzlam!
ja lece do polski po 4 latach wiec tak mysle ze dopiero dostane szoku.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry