Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) ale w zeszłym tygodniu zrobiłam dla rodzinki schabowe i zjadłam przy okazji

W niedziele moje marzenie o dziecku sie skończyły,o godz 21szej pojechałam z M do szpitala bo( zaczelam plamic)bynajmniej tak myślałam w szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli ,ze w ciaży nie jestem wiec pokazałam zaświadczenie od gin z polski i ponowili badania wyszły niegatywnie,a ja jakoś niemoglam w to uwierzyć wiec w pon rano pojechałam do PolMedu do doktor Anety która zrobiła mi usg,które potwierdziło ze ciąży niebylo rozplakałam sie :-(no i tak skończyło sie moje szczeście:-( Jest mi bardzo zle i smutro narazie mam @,a po niej mam zaczość brac tabletki przepisane przez p.Anete.Niemoge zrozumiec czemu lekarka z polski tak sie pomylila skoro jest taki dobry lekarzemhej dziewczynki ja jeszcze w polsce w poniedziałek wracam do Irlandi .chciałam sie z wami podzielić wiadomością o tusz wczoraj byłam u gin i powiedział mi,ze bede mieć dzidzie jestem w 10tyg ciazy:-)!pozdrawiam
I to tyle :-