• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

jejku opuścic was na cały dzień i godzina czytania z głowy:szok:

A to krowa!
mucka.gif

A co do depozytu to super
ola.gif
.Jednak nie jesteś taka pechowa,jak pisałaś..Czy to wyjątek od reguły?:-D:eek::-D
jeszcze to nie takie pewne,ja wole nie zapeszac i sie jeszcze nie cieszyc:no:

woz super, fajnie,ze ma duze kola ja tez mam z wielkimi i jestem mega zadowolona!!!! i lozeczko turystyczne tez of kors hihihi

a ta babe co Ci czeku nie chce oddac to spalic na stosie hihihihi a ze to krowa jak pisala Agusik to bedzie duzo zarelka
no jak to mój K mówi,wiadomo kto wybierał:-Dbo on wybierał:-Da teraz każe mi rodzić zeby wypróbowac:eek:

Witam sie czy ktos mnie jeszcze pamiata ;-)

Dawno mnie nie było, bo ciagle w Pl siedze dzis mam wolny dzien. Pada deszcz wiec zagladam na forum...:-p
Rany i chyba wszytkiego nie nadrobie...

MartaF ale wyprawka wozek chyba z PL i łozeczko tez ...
witam cie kochana i dawno niesłyszana:tak:jeszcze raz dzięki za pościel,widzisz jak ładnie w łóżeczku wygląda:-p:-D

Nice buggy:-) A kojec kupilas tez na alegro?
łóżeczko jest z argosa:-)wózek z PL:-)

Witam wszystkie panie:-)
Ale Irlandia dziś płacze:confused2:
rain.gif

Chciałam zauważyć,ze zdążył jednak przed godziną 23:30!:shocked2::-D
A wózeczek cacy,ja też chcę wózeczek kupować
beczy.gif
i łóżeczko i inne takie...Bo niedługo zwariuję!
pleased.gif

to działaj kochana:tak:
kurier był dokładnie 23.03 tylko sprawdzaliśmy czy wszystko jest:tak:
Witam.

Marta śliczna wyprawka.No to teraz odliczanko do porodu.
A kto zostanie z dziecmi? Będzie poród rodzinny?
:-) niania przyjechała tydzień temu:tak::-)no a porodu nie moge sie juz doczekać bo ciągle boli jak chodze i jak kopie:eek::sorry:

reklama
Maska dwa razy w tygodniu.Innaczej można wpaśc w drugi problem-przetłuszczanie się.
Ja używam tej :
http://www.boots.com/en/LOreal-Elvive-Re-Nutrition-Pot-200ml_121996/
Nie moge się przyzwyczaic,że to nie Elseve a Elvive :eek:
W dodatku co jestem w Pl to zwożę,tak jak ty.Na przemian z tą maską uzywam:
http://cokupic.pl/opinie/Bielenda-P...OSoW-z-glinka-Ghassoul-200ml/af2a165f778bd924

Widzę,że bardzo polecane jest to:
Amazon.com: John Freida Sheer Blonde Spot- Light Sleek & Shine71 ml: Health & Personal Care nawet na polskich stronach:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9501

Ogólnie Frieda ma dużo kosmetyków do nabłyszczania. :tak:
http://www.boots.com/en/Beauty/Hair...rieda_Brand_Treatment-_-150709-_-C9084_Image3

Heat protection na wilgotne włosy po umyciu a dla lepszej skuteczności zaraz przed przyłożeniem prostownicy.
Używam też got2be schwarzkopf
http://got2b.pl/polish/flash/select.html
ale tutaj nie widziałam :sorry:

Marta wyprawka super!!!
tak sie martwilas ze wozio nie dojedzie:-p
Heh czy Ciebie kiedys opusci ten pech i wszystko inne zwiazene ze starym domem!!???No baba jest wstretna - jak mozna komus nie oddac prywatnej korespondencji:wściekła/y::wściekła/y::szok:.

Co do BCG to moj Szym urodzil sie w niedziele a zaszeczepili go we wtorek:tak:.
W Kilkennach w szpitalu szczepia we wtorki i w soboty!!!!

Mamo Ady wrzuc nam filmik tez jestem ciekawa.
ja czasami wrzucam na "wrzute"!!!

Anineczka fajnie jak bys udzielila porady dla Agusik tez chectnie bym :-pskorzystala

Didi to poszalalas dzisiaj,wstaw jakas fotke w nowej fryzurce!!!

Przypomnialo mi sie ze ktos pisal o tym ze maja zmniejszyc socjal i CHB - kurde a nie wiecie o ile????
Oni chyba oszaleli.
A kolezanka mi mowila ze slyszala od jakiegos Irola ze minimalna ma sie zmniejszyc do 6,75e czy 6,25e na godzine,ze podobno to juz zatwierdzone ale czy to prawda na 100% to nie wiem

U mnie lalo rano i do poludnia teraz jest bardzo slonecznie i dosc cieplo.
Bylam z malym na spacerze ponad godzine a teraz juz od 1h spi na dworze!!!
Gad maly przeprosil sie z mleczkiem ale pogniewal sie na zupki i kaszki.
Lubi jesc chleb z maslem i jakims deserem lub jogurtem a lbo sam jogurt i jakies owoce.
Przeciez jeszcze troche to ludzie pomysla ze dziecko glodze:sorry:
zobaczymy jaką będzie miała mine jak jutro z gardą do niej wpadne:growl:

pogada u mnie super od południa:cool2:
co do jedzenia to sie nie martw bo dzieci tak mają i trzeba sie przyzwyczaic:tak:

Witam dziewczyny z Polandi:-) U nas niestety typowo jesienna pogoda, szaro, ciemno i deszczowo. No cóż jeszcze mamy kilka dni i mam nadzieje że nieco sie poprawi:tak:Niestety z czytaniem was nie bardzo się wyrabiam (będe miała co robić po powrocie do Irl) Z tego co zauważyłam to "stare" mamuśki wracają. Sofik, El@83welcome back:-) Emilka już lepiej, tylko uczelenie jakieś jej wyskoczyło na brzuszku i pleckach:-(
Dziękuje wszystkim za zaproszenia na nk, mi,ło was pooglądać i wasze słodkie bobaski

hej no to sie chwale...wloki tylko pocieniowane nc nie skracalam bo zapuszczam...no i wyprostowane...brewki i rzeski henna ;):cool2:

Załączniki

• SDC15800.jpg
    SDC15800.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC15792.jpg
    SDC15792.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 63
Gastone jesli ma temperature i go boli, to nie pozostaje ci nic innego jak wizyta u lekarza, mój Eryk zawsze jak mial temp i ból gardła to konczyło sie antybiotykiem :-(
chyba ze to wirusowe zapalenie, to dawaj duzo pic, letnie, ani za ciepłe a niz za zimne, zbijaj tempkę i mozesz cos w rodzaju tantum verde do psiakania, ale nie wiem jak sie to tu nazywa
Najbliższe 3 dni beda decydujące...

Didi :szok::szok::szok: kobieto ja cie nie poznałam!!! :-D:-D:-D
ale szalejesz, co ty na slub sie szykujesz czy co :-D

Witam w kiepskim chumorze.Wkurza mnie moja szefowa bo codziennie sie pyta jak dlygo bede mogla pracowac jak ja nie wiem jak bede sie czula za tydzien np a ona sila chce na mnie obietnice wymusic. Jak mnie wpieni to zaraz na zwolnienie pojde i koniec.

:-D:-D:-D:-D
Może na spacery chodź we śnie bo z torbami pójdziecie :-D

Termometr oddaliśmy do apteki.Panie były bardzo zdziwione bo to pierwszy raz przyjęły taki ekwipunek.
Ale były zachwycone i powtarzały "Good move,good move" :-D

Antek na antybiotyku :confused2:

Masz racje, musze sie przekierowac:-D

Jola.24 sny masz super!!!!
Marta daj znac jak wozio juz dijedzie!!!
Heh magiczne rece wszystko wiedza :-D:-D:-Da nie powiedzial ci czasem o ktorej godzinie urodzisz???
Agusiek moj tez nie jadek:-(zaczal jesc "grudki"jakies pare dni temu,wczesniej sie krztusil.
Zeby Szymka przyzwyczaic do grudek dawalam mu kaszke manne z Bobovity ona nie jest taka "gladka"jak te wszystkie unne.Dawalam tez ciasteczke "Liga" i kawaleczki chleba.

Co do kanalika ocznego - moj maly mial dwa zapchane z tym ze przemywalam sola fiziologiczna i bylo ok ale po 2tyg wrocilo tak ze maly na lewe oko nie widzial:-(az wreszcie przeczytalam w necie zeby masowac wlasnie w taki sposob jak opisala Agusik

Szczepienia Szym znosi b.ladnie,wogole po nich nie widac zeby byl "inny" w sensie marudny.placzliwy czy zeby go cos polalo,nawet goraczki nie ma!!!

Frog nareszcie jestes!!!

Mialam cos jeszcze napisac ale zapomnialam:-(
AAaaaa duzo zdrowka chorowitka zycze!!
No i WITAM nowe foremki;-)​

No wlasnie nie wiem czemu mojemu mezowi sie nie podobaja, przeciez nie musi mi odpowiadac jesli sie go przez sen o cos pytam:sorry:

Agusik - ten opis zabiegu faktycznie nie brzmi ciekawie...:-( będę robić wszystko, aby tylko tego uniknąć:tak: brrrr:eek:
MartaF - to pewnie będziesz siedzieć w oknie do tej 24:tak: a 5min po dzwoń do kuriera;-) a swoją drogą - co za dziwne godziny mają... chociaż od nas kiedyś odbierali przesyłkę do PL o 3 rano, więc chyba nic mnie nie zdziwi:eek:
Jola - ty się tak nie stresuj, bo dzidzia będzie nerwowa;-) i widzę, że tzw syndrom wicia gniazda się zaczął:-D
Moniadan - ja cieszę się, że mój mały tak ładnie je.. tylko że on jest "na cycu" a butlę dostaje 2x na dobę po cycu - po kąpieli i ok południa... i to mnie dziwi... raz mu zrobiłam 90ml, to tak się wydarł jak skończył, że szybko robiłam następną:szok: no cóż - na razie waży 6kg;-)

No wez i sie nie stresuj, czasem mam wrazenie ze same stresy w moim zyciu:-D

Dzień dobry Dziewczynki!!!
Jola24-wiesz...Może wygląda na niepasujący dla chłopca,ale zapewne to przez te różowe ściany-w końcu Kubuś wszystkich dzieci jest,bez względu na płeć:tak::-D
MartaF-no to już cały ekwipunek gotowy i do szpitala możesz jechać;-):-)-Biada Ci!!!Wyspałaś się?
Anineczka-ja uwielbiam jak mi pani w sklepie mówi-good girl:eek:
MamoAdy(i inne Mamusie)-a jak to wygląda z tymi szczepieniami...Bo słyszałam,że tu nie robią mnustwa tych,które w pl.są obowiązkowe i jeśli ktoś chce zaszczedpić dziecko to sam musi o to poprosić:sorry::eek:
A tak w ogóle...Przestałam chodzić z wiszącymi smarkami-wszystko mi się przerzuciło na gardło i teraz oskrzela mnie bolą:crazy::-(Dzieciaki też kaszlące,ale dzielnie chodzą do szkoły i przedszkola,bo właściwie oprócz kaszlu nie ma nic-ani katarku,ani gorączki,ani bólu czegokolwiek:happy::tak:
Strasznie dziś deszczowo i wietrznie,ale i tak życzę Wam wszystkim milusiego dnia:tak::-)
Ps-uwielbiam patrzeć na ten swój suwaczek-19dni....

Chyba sie na nie zdecyduje bo bardzo mi sie spodobaly a widzialam w woodiesie takie

Ja tez mam daleko,ale warto jechac po kilka rzeczy do domciu, jaksiepotrzebuje za jednym zamachem troche ******* :tak:Ja jade jakies 3 godziny :cool2:

Nice buggy:-) A kojec kupilas tez na alegro?

No apropo chorob moje dziecko dzis osowiale wstalo:crazy: katar,i ciagle mowi ze pic chce.W nocy plakal i pokazujac na gardelko mowil ze boli..Tempki jeszcze nie ma ,zobaczymy co sie wykluje..Wczoraj wialo brzydko,pewnie sieprzeziebil chociaz byl stosownie ubrany..:confused2:

Ja pewnie ok czterech jakbym sie miala wybrac:sorry: Ale slyszalam ze warto

hej poczytam was potem bom strasznie wściekła i zajęta
przyszedł mi czek z back to school na stary adres i własciciela matka mi go nie chce oddac:wściekła/y:i znowu musze latac po gardach:crazy:
mój własciciel zrobił błą bo mnie zarejestrował w Private Residential Tenancies Board i dodzwoniłam sie tak i powiedziałam jak było i oni odzyskają ten depozyt dla mnie:laugh2:
narazie musze uciekac

A to swinia:wściekła/y:

hej no to sie chwale...wloki tylko pocieniowane nc nie skracalam bo zapuszczam...no i wyprostowane...brewki i rzeski henna ;):cool2:

Dobra robota:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry