• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie.
Swieta,swieta...i po swietach
Misia gratulacje dla Alexa z okazji pojawienia sie pierwszego zębusia:-)
Frog a co Ty robilas az do 5 w nocy:szok:a w next tak jak mowisz spotkalam Gosie.
Moniadan jak tylko bede miala z kim zostawic malego to jak najbardziej jestem za takim spotkaniem.
Moj maz jest dzisiaj szybciej z pracy to zaraz zrobimy sobie jakis seans filmowy..

reklama
Witam poświątecznie:-)

Mamo_ady gratulacje:-):-):-), Misia gratuluje pierwszego ząbka

Tichonku dziękuję za pamięć i na nk i tutaj:-):-):-) i wszystkim kobietkom, które o mnie pamiętały. Dzisiaj ochrzciliśmy Anię. Była bardzo grzeczna, ale potem od nadmiaru wrażeń usnęła dopiero po 22. Oj, chyba szybko nie wstanie w nocy:-D

Frog a co Ty robilas az do 5 w nocy:szok:a w next tak jak mowisz spotkalam Gosie.
Moniadan jak tylko bede miala z kim zostawic malego to jak najbardziej jestem za takim spotkaniem.

Wilwia wlasciwie bardzo chcialo mi sie spac ale jak usypialam solenizanta i ja przysnelam na chwilke. No i jak wstalam bylam wypoczeta:-p I tak siedzialam do 5tej.
Co do spotkanka to jestem za - same mamuski - oj juz sie nie moge doczekac oby moj R tylko mial wolne bo inaczej nici:sorry: ze spotkanka.
Dobra uciekam usypiac brzdaca bo po szalenstwach z dzieciaczkami na imprezce jest juz padniety:tak:

Witam laski:)
Ja dzis zwarta i gotowa o 7 rano w Next w dublinie byłam rozsadnie pokupowalam dla Oliviera koszulki i bluze ciepla, reszta była przebrana, sobie kilka rzeczy tez. Potem reszte sklepów obskoczyłam:) Zleciało jakies 7 godzin:) Ale miałysmy czas bo tatusiowie zajeli sie dziecmi i nawet jak wrócilysmy o 13 do domu to sie zdziwili ze tak szybko no wiec my hop do drugiego centrym liffey valley hahha
Jutro rano jade do Ikea bo dzis byla zamknieta:)
Ogólnie fajnie nam tutaj obzarstwo dobre towarzystwo, dzieci maja frajde:)
Mamo ady gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Buzaki

Tak, Didi ma noska co do dzieciaczków, ale skąd wiesz ze Ada bedzie miała siostrzyczke, to na odległośc tez czujesz?? :-D

haha...wiesz jak mam jakis kontakt a osoba i juz widzialysmy sie itd...to samo z siebie mi wychodzi i poprostu wiem..jak juz kiedys wspominalam ze u mnie to rodzinne i czarownice tak maja ..

wiec Mamo Ady ..ja mowie ze 2 corka... ale potwierdze to jak sie spotkamy na jakims spotkanku w Galway.. teraz jestem pewna na 89%

zawsze sie to sprawdzalo ..tylko sama sobie nie potrafilam powiedziec kto we mnie mieszkal...ale tata mnie wyreczyl.. :)

widze ze szalenstwa wyprzedazowe juz sie zaczynaja...nie moge sie doczekac... wracamy 5 stycznia wiec mam nadzieje ze poszaleje po sklepach

a teraz dobranoc

Ostatnia edycja:
Asieńko Sto Latek kochana.

didi to mogę się zapisac na audiencję? No bo jak przewidujesz płec to i może mi przewidzisz?
Nie,nie jestem w ciąży,ale mama_ady też pewnie na spotkaniu nie była a jej przewidziałaś :tak:
To będę wiedziała czy zachodzic z tą dziewuszką czy sobie odpuścic jak by był chłopak :cool2:

Mi ojciec przewidział,że jestem w ciąży,a ja o niej nawet jeszcze nie wiedziałam:no:....to się nazywa oko.Ba! Nawet lekarz nie wykrył jeszcze ciąży,tylko stwierdził,że mam rozpulchnioną macice,ale zwalał to na zbliżającą się miesiączkę....która nie nadeszła :eek::-D

Misia
Gratki dla Ala.
No jeszcze jeden ząbek i będzie kasownik :rofl2:

Mój Matt wczoraj miał temp. 39.9 zbiłam nurofenem.Dziś 37.7 i innych objawów brak.Dziwne :eek:

Aaa 2 dni po złożeniu dokumentów na prawko miałam je w domku.Akurat w Wigilię.Ładny prezent :)

hej dziewczyny

mamo ady gratuluje!!!

u mnie święta do d..y,szkoda gadać i nie chce mi sie o tym gadać:no:od 2 dni chodze podminowana:crazy:
imprezy na chrzciny nie będzie:no:pójde tylko do kościoła ochrzcze małego i tyle:-(:confused2:
mam nadzieje ze moze po swietach humorek juz lepszy..jesli nie,to zycze poprawy!Ja tez nie mialam za ciekawych:no:
Gratulacje Alowi!Dobrze ze te marudzenie zaoowocowalo :tak::-)
A u nas woda wrocila do kranow :-)Nigdy sie tak na jej widok nie cieszylam...:-)

Dzień dobry mamusie witam po krótkiej nieobecności świątecznej
Na początek
MamoAdy GRATULUJE
565.jpg

cieszę się razem z Tobą tym wspaniałym stanem
Misia masz Super fotki na n-k lasencja z Ciebie kobietko ten Twój mężczyzna to dopiero zazdrosny musi być co??? ;-)
Asienko_r miłego świętowania chrzcin Ani
Widze że reszta z Was nie próżnowała i uderzyła na wyprzedaze.
U nas niestety wszystko było w Swords pozamykane tylko Argos czynny.
Święta spędziliśmy z mężusiem i Agatką w domku, brzuszki nam napęczniały od jedzonka po nowym roku uderzamy na siłownie trzeba formy załapać. Teraz żyje sylwestrem jeszcze tylko 4 dni:-D:-D
A Wy gdzieś się wybieracie na Sywestra??? czy w domu rodzinnie spędzacie ten czas.

Anineczko, no gdyby Didi miała takie zdolności, to już fortunę by zbiła ;-):-D
Ona musi widziec ciężarną, tak sądzę ;-)
Co porabiacie dziś?
Mój M od tego wolnego juz wie jaki dzien tygodnia mamy :-) pojechał teraz z Erykiem na plaże, a ja z Emma w domu
Miłego dnia

reklama
Swieta, swieta i juz po...
Ja wczoraj odwiedzilam next- a ale na Henry St kolejka do kasy taka ze odechcialo mi sie zakupow, ale za to na Grafton pustki i kupilam dla Asi fajne rzeczy, jutro nastepna tura- goscie jada na klify wiec ja z mala bedziemy buszowaly po sklepach.
Misia- gratuluje pierwszego zabka u Alexa
Mamo Ady- gratulacje:-D:-D:-D
Asienka r- Sto Lat i duzooooooo zdrowka:tak::-):tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry