lady_Zgaga
Fanka BB :)
A my dzisiaj praktycznie caly dzien na sloneczku. Ada po ogrodzie biegala, A. walczyl z wmontowana suszarka na pranie (w sensie, ze chcial ja zdemontowac), myl auto, pielil chwasty, sprzatal w shedzie, myl meble ogrodowe... a ja... prasowalam
Ale tak sobie deske ustawilam, ze stalam w drzwiach na ogrod:-)
Obiadek dzisiaj A. przygotowal a ze wczesniej pomyl meble ogrodowe, to zjedlismy na zewnatrz
Aaniaa, wiem, ze szwy nie powinny tez za dlugo byc, bo sie wrosna...
moze jesli nie uda Ci sie tego wyciagnac po namoczeniu, idz do GP? Po co masz sobie jeszcze dodatkowych klopotow narobic... Pozbadz sie dziada w taki czy inny sposob;-)
Karolinanicola, trzymam kciuki za jutrzejsze badania. Wynik MUSI BYC dobry w tak waznym dniu dla Ciebie:-):-)!!!
Co to ja jeszcze chcialam...
Aaaa...
Renni, nawet nie wiesz, jak ja Ci tej Ikei zazdroszcze
:-):-):-)
No tak mi brakuje tego sklepu, ze szok!!! Przez caly czas mojego pobytu w IE bylismy tylko 2 razy, w Belfascie- ze wzgledu na odleglosc i czasem kase...
Jak jestem w PL, to niestety nawet sie do Ikei nie zapuszczam, bo chyba kontener musielibysmy wynajac, zebym przeslala to wszystko, co bym chciala tam kupic
A tak, zeby poogladac, to nie ma sensu, bo po co sie szczuc...?
Dobra, ide znalezc jakies tworcze zajecie... Kwiatki w domu popodlewam

Obiadek dzisiaj A. przygotowal a ze wczesniej pomyl meble ogrodowe, to zjedlismy na zewnatrz

Aaniaa, wiem, ze szwy nie powinny tez za dlugo byc, bo sie wrosna...
moze jesli nie uda Ci sie tego wyciagnac po namoczeniu, idz do GP? Po co masz sobie jeszcze dodatkowych klopotow narobic... Pozbadz sie dziada w taki czy inny sposob;-)
Karolinanicola, trzymam kciuki za jutrzejsze badania. Wynik MUSI BYC dobry w tak waznym dniu dla Ciebie:-):-)!!!
Co to ja jeszcze chcialam...
Aaaa...
Renni, nawet nie wiesz, jak ja Ci tej Ikei zazdroszcze

No tak mi brakuje tego sklepu, ze szok!!! Przez caly czas mojego pobytu w IE bylismy tylko 2 razy, w Belfascie- ze wzgledu na odleglosc i czasem kase...
Jak jestem w PL, to niestety nawet sie do Ikei nie zapuszczam, bo chyba kontener musielibysmy wynajac, zebym przeslala to wszystko, co bym chciala tam kupic

Dobra, ide znalezc jakies tworcze zajecie... Kwiatki w domu popodlewam